Apie tai ir dar daugiau naudingos informacijos rasite naujame DELFI teminiame portale Busiumama.lt. O netrukus startuos ir „Nėštumo kalendorius" - specialus 40-ties video filmukų DELFI projektas smalsioms mamoms.

„Esame įpratę skaičiuoti gimtadienius vaikui gimus, tačiau dar būdamas įsčiose jis jau jaučia aplinką ir dalyvauja mamos gyvenime, kurios ir fizinė, ir psichologinė savijauta turi labai didelės reikšmės vaiko vystymuisi. Vis daugiau mamų domisi šiomis temomis, ieško naujų mokslinių tyrimų bei profesionalų patarimų - visa tai nuo šiol galėsite atrasti naujame teminiame portale Busiumama.lt", - sako DELFI specializuotų portalų ir žurnalų vyriausioji redaktorė Agnė Mackonė.

Nėštumo metu būsimoms mamoms iškyla du kartus daugiau klausimų: kaip vystosi vaisius motinos įsčiose, kokie tyrimai yra būtini, kaip tinkamai pasiruošti gimdymui, koks vyro vaidmuo nėštumo ir gimdymo laikotarpiais. Nėštumo metu sparčiai keičiasi moters kūnas, todėl būsimoms mamoms tampa svarbūs nėštumo svorio, sveikos mitybos, grožio klausimai.

Atsakyti į daugybę kylančių klausimų padės žinomi Lietuvos specialistai – medikai, psichologai, grožio specialistai.

Moksliškai įrodyta, kad pirmosios 1000 dienų vaiko gyvenime yra svarbiausios, todėl Busiumama.lt naudingos informacijos ras ir kūdikius iki vienerių metų auginančios šeimos. Naujagimystės periodas, kūdikio vystymasis ir raida, žindymas, skiepai, ankstyvasis lavinimas – visa tai ir dar daugiau atrasite užsukę į www.busiumama.lt.

Netrukus startuos ir naujas DELFI video projektas, paprastai ir aiškiai būsimoms mamoms pasakosiantis apie vaisiaus vystymąsi, moters kūno pokyčius ir duosiantis vertingų patarimų nėščiosioms kiekvieną nėštumo savaitę nuo pirmosios iki 40-osios.

„Projektas, kurį pagamino estų kompanija „VideoPartner“, sukurtas bendradarbiaujant su aukščiausio lygio medicinos specialistais. Jis jau susilaukė sėkmės Estijoje, - sako DELFI direktorius Vytautas Benokraitis, - Trumpi filmai bus visiškai adaptuoti Lietuvos rinkai - su lietuviška grafika, užkadriniais tekstais ir netgi šiek tiek pakoreguotu turiniu pagal vietinę specifiką".

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai – neseniai atidarytas portalas mylintiems gyvūnus Letena.lt, portalas vyrams Vyriskai.lt, DarauPats.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt.

Grupei priklauso ir teminių skelbimų tinklalapiai Alio.lt ir Zave.lt.

Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir “Panelė” bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“,„Mano namai“, „Tavo vaikas“, GEO. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)