Naujas DELFI portalo kanalas DELFI FIT skirtas sveikos gyvensenos mylėtojams, aktyvų gyvenimo būdą puoselėjantiems bei norintiems prisijungti prie sveikuolių gretų gyventojams.

DELFI FIT – tai naujas, profesionalus sporto ir sveikatingumo kanalas, skatinantis žmones judėti, sveikai gyventi bei maitintis.

Naujas projektas pristatomas bendradarbiaujant su Lietuvos krepšinio lyga (LKL) ir sporto klubu šeimai „Goodlife“.

„Stebime, kaip paskutiniu metu keičiasi Lietuvos gyventojų požiūris į aktyvų ir sveiką gyvenimą: vis daugiau žmonių rūpinasi savo kūnu, renkasi aktyvų laisvalaikį, ieško būdų kaip pagerinti gyvenimo kokybę. Taip pat matome, kad didėja lietuvių susidomėjimas ne tik sportininkų laimėjimais, bet ir noras patiems sportuoti ir sveikai gyventi. Manome, kad Lietuvai jau kuris laikas reikėjo tokio unikalaus projekto, kuriame būtų galima rasti visus atsakymus į klausimus apie sveiką gyvenseną ir sportą. Džiaugiamės, kad prie mūsų prisijungė stiprus partneris – LKL“, – teigia DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Sveikai besimaitinantys, sportuojantys portalo skaitytojai vienoje vietoje galės patogiai naršyti ir rasti juos dominančias naujienas, leisiančias ir toliau išlikti sveikais bei sportiškais. Sveikos gyvensenos patarimais ir klaidomis, kurių reikėtų vengti, dalysis specialistai bei savo srities profesionalai. Tarp jų – ir LKL krepšininkai.

„Labai džiaugiamės startuojančiu LKL ir DELFI projektu, kuris buvo brandinamas ilgai ir pagaliau išvysta dienos šviesą, – kalba LKL komercijos direktorius Žygimantas Surintas. – Visi sutinka, kad krepšinis – sporto šaka Nr. 1 Lietuvoje, o sveikatingumo banga užkariauja vis daugiau žmonių, todėl nusprendėme sujungti šias dvi temas ir pateikti visą informaciją apie sveikatingumą vienoje vietoje“.

Taip pat naujame kanale DELFI FIT skaitytojai galės susipažinti su sėkmės istorijomis, kur ryžtu pasikaustę gyventojai kovoja su per dideliu svoriu ar nesveiku gyvenimo būdu. Portale bus gausu sveikų patiekalų receptų bei patarimų apie sveiką mitybą.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms.

Tai – naujas specializuotas portalas Krepšinis.lt, naujas portalas mylintiems gyvūnus Letena.lt, portalas vyrams Vyriskai.lt, DarauPats.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt.

Grupei priklauso ir teminių skelbimų tinklalapiai Alio.lt ir Zave.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“, ,„Mano namai“, „Tavo vaikas“, „GEO“.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)