Šį vaizdo įrašą fitneso modelis Bryanas Hawnas paskelbė internete dar lapkričio mėnesį, bet šį savaitgalį jis ėmė plisti kaip tikras virusas, vos per kelias dienas surinkęs beveik 2 milijonus peržiūrų.

Nors kai kurie šią parodiją vertino kaip kvietimą turistams atvykti į Singapūrą, oficialūs Singapūro turizmo biuro atstovai tokią versiją paneigė.

Pats Bryanas Hawnas pasakoja šį vaizdo įrašą nufilmavęs atostogų metu keliaudamas po Singapūrą ir kitas Azijos šalis.

„Net keista, kai per vieną dieną lyg be jokios priežasties tavo darbas tampa sensacija“, - juokiasi San Franciske gyvenantis modelis, iki šiol jau skelbęs daug įrašų su parodijuojamomis dainomis.

Visi jo įrašai turi tą patį bendrą bruožą – juose jis atvirai demonstruoja savo išpuoselėtą kūną.

Bryanas Hawnas tikina, kad šį įrašą sukūrė pats, niekam nepadedant, ir montavo jį namų sąlygomis naudodamasis programomis „iMovie“ ir „Adobe Premiere“.

Jis pasakoja, kad kelionė po Aziją buvo viena įspūdingiausių jo gyvenime ir tokius vaizdus tiesiog privalėjo įamžinti.

„Be to, dainuodamas „Hello“ Singapūre, aš norėjau pasisveikinti su savo draugais iš JAV, būdamas kitoje pasaulio pusėje, kaip dainuojama dainoje“, - juokiasi jis.

Tuo tarpu Singapūro turizmo biuras, nors ir neprisidėjęs prie šio klipo, sako labai besidžiaugiantis jo sėkme.

„Sulaukėme didelės žmonių reakcijos ir tai tiesiog puiku“, - sako šio biuro atstovas Terrence Voonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)