Nauja DELFI programėlė „Android“ įrenginiams skirta naudoti tiek išmaniaisiais telefonais, tiek planšetėms. Atnaujinta programėlė savo funkcionalumu ir kokybe prilygsta pasaulinių naujienų organizacijų analogiškiems sprendimams. Naujos programėlės inovatyvumą jau įvertino „Apple“ įrenginių turėtojai.

„Spalio mėnesį pristatėme atnaujintą mobilią programėlę „iOS“ operacinės sistemos naudotojams, atnaujinome žiūrimiausią interneto televiziją DELFI TV, o šiandien pristatome mobiliąją programėlę ir „Android“ vartotojams. Ir toliau kursime inovatyvius sprendimus, kurie padės užtikrinti mūsų lyderystę visuose įrenginiuose: kompiuteryje, telefone, planšetėje“, – teigia DELFI direktorius Vytautas Benkoraitis.

Atsižvelgus į naujausias „Android“ įrenginių operacinės sistemos teikiamas funkcijas, DELFI visiškai atnaujino programėlę ir ją pritaikė „Android“ įrenginių vartotojų įpročiams.

„Atnaujintoje programėlėje pakeistas dizainas, patobulinta navigacija tarp naujienų kategorijų ir straipsnių, atnaujintos esamos ir įdiegtos naujos funkcijos“, – sako DELFI verslo inovacijų vadovė Erika Maslauskaitė.

Nauja programėlė be jau skaitytojams įprastų funkcionalumų leis jiems susikurti asmeninę „Mano DELFI“ paskyrą, kurioje vartotojai galės pasirinkti, kurios naujienos jiems svarbios ir įdomios.

Parsisiųsti atnaujintą DELFI programėlę galite ČIA.

Taip pat programėlės turinys automatiškai prisitaikys prie to, kaip vartotojas laiko išmanųjį įrenginį – horizontaliai ar vertikaliai (angl. landscape mode).

DELFI skaitytojams suteikiama galimybė ne tik gauti karščiausių naujienų pranešimus (angl. push), tačiau juos įjungti ir išjungti bei pasirinkti gauti pranešimus su garsu ar be jo.

Įvykių vietoje esantys DELFI skaitytojai galės patogiau pranešti apie įvykius, siųsti iš jų nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Su nauja DELFI programėle galite susipažinti ČIA.

Interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius Baltic“ duomenimis, spalio mėnesį DELFI naujienas išmaniuosiuose telefonuose skaitė 492 699 vartotojai, planšetėse - 179 069.

Išmaniaisiais telefonais naujienas sekantys Lietuvos gyventojai portale DELFI per mėnesį vidutiniškai naršo 2:38 val. Tai sudaro 43 proc. viso skaitant naujienas praleisto laiko.

Planšetėmis besinaudojantys interneto vartotojai naujienas portale DELFI vidutiniškai skaito 1:38 val. per mėnesį (45 proc. viso laiko, skirto naujienoms internete).

Spalio mėnesį portalas DELFI iš viso sulaukė 1,139 mln. unikalių vartotojų.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms.

Tai – naujas specializuotas portalas Krepšinis.lt, naujas portalas mylintiems gyvūnus Letena.lt, portalas vyrams Vyriskai.lt, DarauPats.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt.

Grupei priklauso ir teminių skelbimų tinklalapiai Alio.lt ir Zave.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“, ,„Mano namai“, „Tavo vaikas“, „GEO“.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (269)