Antradienio vakarą, kai skandalingą publikaciją „Druskininkų skandalas: „Aqua“ ir jo klientai" naujienų portale DELFI jau buvo perskaitę visi, kas tik moka skaityti ir naudojasi internetu, į straipsnio autorės Vilmos Danauskienės elektroninio pašto dėžutę pradėjo plūsti laiškai su vulgariais grasinimais.

„Nu kale, tavo lašiniai bus ištirpinti už ilgą liežuvį, sena k****"- tai bene švelniausias iš tų laiškų, o kituose vyrauja tokia leksika, kurios čia netiktų cituoti.

Grasinimų šiandien sulaukė ir Seimo Antikorupcijos komisijos narys Arvydas Anušauskas, išdrįsęs pareikalauti, kad Druskininkų skandalai būtų tiriami šioje komisijoje.

„Ilgai laukti nereikėjo – jau ryte pasiekė anonimo grasinimas susidoroti. Na, nenorėjau policijos įtraukti, bet teks", - sakė Seimo narys.

O per pietus Lietuvos socialdemokratų partijos frakcija pranešė, kad kreipėsi į Žurnalistų etikos inspektorę Gražiną Ramanauskaitę-Tiumenevienę, dėl, jos teigimu, visuomenės informavimo priemonėse paskleistos informacijos, pažeidžiančios asmenų garbę ir orumą ir nesuderinamos su žurnalistinės etikos principais.

„Socialdemokratai prašo ištirti žurnalistės Vilmos Danauskienės pastaruosius „žurnalistikos“ darbus, mūsų nuomone, prasilenkiančius su žurnalistinio darbo etika. Pastaruoju metu minėta žurnalistė vieną po kito publikuoja straipsnius, kupinus kaltinimų ir faktais nepagrįstų insinuacijų prieš eilę LSDP narių", - rašo LSDP infocentro vadovė Jolanta Bielskienė.