Inovatyvi išmanioji DELFI TV žiūrovams dovanoja naują vaizdą, potyrį ir patirtį. DELFI TV platforma atnaujinta iš esmės atsižvelgiant į vartotojų tendencijas vis dažniau vaizdo turinį žiūrėti ne tik kompiuteriuose, bet ir išmaniuosiuose įrenginiuose.


„Šiandien pristatome unikalią Lietuvos rinkai interneto televizijos platformą DELFI TV. Produktas gimė išanalizavus geriausius pavyzdžius užsienio rinkose, sukūrus naujausius dizaino bei technologinius sprendimus, įdiegus interaktyvias komunikacijos formas, kurios padės ne tik pasyviai stebėti turinį, bet ir leis žiūrovui įsitraukti. Šiandien DELFI TV įgavo progresyvų kūną ir veidą“, – teigia DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Naujasis internetinės DELFI TV dizainas sukurtas taip, kad užtikrintų malonų žiūrėjimą nesvarbu, kokiu įrenginiu naudojasi žiūrovas – kompiuteriu, planšete ar išmaniuoju telefonu: TV platforma prisitaiko prie ekrano: keičiantis ekrano dydžiui, keičiasi TV elementų išdėstymas ir žiūrovas savo mėgiamus vaizdo siužetus, vaizdo transliacijas gali žiūrėti itin patogiai. Atnaujinta ir DELFI TV navigacija, tad dominantį vaizdo turinį galima rasti lengvai.

Visapusiškai TV pramogai užtikrinti sukurta interaktyvi žiūrovų bendravimo (angl. chat) erdvė: stebėdami krepšinio rungtynes, televizijos šou ar vaizdo transliacijas bus galima diskutuoti ir dalintis emocijomis DELFI TV aplinkoje.

Dar viena naujovė – TV gido sprendimas. Nuo šiol televizijos mylėtojai galės realiu laiku sekti rodomas laidas, šou ir tiesiogines vaizdo transliacijas rodomas per DELFI TV, taip pat ir tradiciniuose televizijos kanaluose. Naudojantis šiuo TV gidu žiūrovai galės pasirinkti ką žiūrėti realiu laiku arba susiplanuoti savo laisvalaikį su TV.


„Šiandien keliame sau vieną vienintelį tikslą – per artimiausius metus DELFI TV turi pranokti visus Lietuvos transliuotojus ne tik techniniu sprendimu, tačiau ir turinio kokybe, įvairove bei išliekamąja verte. DELFI TV pranašumas – 100 proc. interaktyvumas, kuris leidžia pateikti turinį įtraukiant žiūrovą su komentarais ir kitais elementais. Ką pasiūlysime naujojoje DELFI TV: šalia gausybės informacinių reportažų, tiesioginių sporto transliacijų, prestižinių konferencijų ir pažintinių projektų ketiname nuolat pateikti geriausius, originaliausius ir netikėčiausius Lietuvos bei užsienio TV prodiuserių darbus – dokumentiką, TV serialus, kino filmus, pramoginius ir humoro šou, kulinarines, kelionių ir mokslo naujovių laidas, žodžiu, viską, kas mūsų auditorijai būtų tarsi tyro oro gurkšnis Lietuvos informacijos ir pramogų jūroje“, – pasakoja DELFI TV Turinio vadovas Jurgis Jefremovas.



DELFI TV yra žiūrimiausia lietuviška televizija internete. Interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius Baltic“ duomenimis, DELFI TV rugpjūtį pasiekė 333 764 žiūrovus.

Vis daugiau vartotojų stebi vaizdo turinį ir mobiliuosiuose įrenginiuose. Rugpjūtį DELFI TV sulaukė 62 673 žiūrovų, kurie vaizdo medžiagą stebėjo per mobiliuosius įrenginius.



„2007 m. pradėjome kaip nedidelis naujienų portalo DELFI videoskyrius ir tikslingai ėjome užsibrėžto tikslo link - pasiūlyti vartotojams kokybišką turinį ir tapti žiūrimiausia interneto televizija Lietuvoje. Ačiū mūsų žiūrovams, kurie visus tuos metus yra kartu su mumis. Įsijunkite DELFI TV, o mes pasistengsime jus kaskart maloniai nustebinti“, – kviečia DELFI TV vadovas Gytis Oganauskas.



Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai – naujas specializuotas krepšinio portalas Krepsinis.lt, naujas portalas mylintiems gyvūnus Letena.lt, portalas vyrams Vyriskai.lt, DarauPats.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt.

Grupei priklauso ir teminių skelbimų tinklalapiai Alio.lt ir Zave.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“, „GEO“.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)