„Džiaugiamės pristatydami Lietuvos rinkai produktą, atitinkantį pasaulyje pripažintų BBC, „The Telegraph“ ar „The New York Times“ prekės ženklų sukurtus sprendimus, ir tikimės, kad kiekvieną dieną naudodamiesi atnaujinta DELFI programėle skaitytojai tai įvertins“, – teigia DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Išmaniuosiuose telefonuose atsinaujinę DELFI programėlę skaitytojai galės patogiau ir lengviau rasti karščiausias ir svarbiausias Lietuvos bei pasaulio politikos, verslo naujienas, žinias iš sporto ar pramogų pasaulio.
 Programėlė suteikia galimybę greičiau rasti DELFI redakcijos rekomenduojamus straipsnius bei nepriklausomų autorių nuomones. Naujasis sprendimas leidžia matyti visas tiesiogines vaizdo transliacijas ir patogiai naudotis DELFI TV vaizdo medžiagos archyvu.


„Siekdami užtikrinti pačią geriausią vartotojų patirtį portalo DELFI skaitytojams mobiliuosiuose įrenginiuose, programėlę atnaujinome iš esmės: pakeistas programėlės dizainas, navigacija, – sako DELFI verslo inovacijų vadovė Erika Maslauskaitė. – Šiuo metu atnaujinta „Apple“ įrenginiams skirta programėlė. „Android“ išmaniųjų telefonų turėtojai naujas funkcijas galės išbandyti dar šiemet“.

Atnaujinta DELFI programėlė dabar labiau atsižvelgia į individualius skaitytojo poreikius: „Mano DELFI“ funkcija leidžia programėlės vartotojui pasižymėti, kokių kategorijų (aktualijos, verslas, sportas, pramogos ir pan.) naujienos juos turėtų pasiekti pirmiausia.
 Dalintis turiniu su artimaisiais ir draugais dabar dar lengviau – tiek socialiniuose tinkluose arba tiesiog siunčiant straipsnio ar vaizdo įrašo nuorodą elektroniniu paštu.
 Įprastinį kategorijų meniu DELFI programėlės kairėje keičia nauja navigacija: nuo šiol naujienas ir kategorijas galima keisti išmaniojo telefono ekrane braukiant (angl. swipe) į kairę arba dešinę.




Atsidūrusiam įvykio centre DELFI skaitytojui pranešti apie įvykį dabar dar lengviau: atnaujinta programėlė leidžia per kelias sekundes į DELFI redakciją atsiųsti naujieną, nuotraukas ar vaizdo įrašus. Skatindamas piliečių žurnalistiką portalas DELFI laukia skaitytojų užfiksuotų įvykių nuotraukų, istorijų ir nuomonių!
Kas dieną oro prognozes sekantys skaitytojai nuo šiol tai galės daryti lengviau: DELFI programėlė leidžia matyti penkių dienų orų prognozę pagal pasirinktą vietovę.

Nepamirškite sekti naujausių ir svarbiausių Lietuvos ir pasaulio įvykių į savo išmaniuosius telefonus gaudami greituosius („push“) pranešimus! Dalinkitės jums patikusiomis žiniomis bei istorijomis su artimaisiais ir draugais socialiniuose tinkluose! Sekite aktualiausias žinias ir jų vystymąsi realiu laiku, užsisakę DELFI naujienlaiškį!

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai – naujas specializuotas portalas Krepšinis.lt, naujas portalas mylintiems gyvūnus Letena.lt, portalas vyrams Vyriskai.lt, DarauPats.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt.

Grupei priklauso ir teminių skelbimų tinklalapiai Alio.lt ir Zave.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir “Panelė” bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“,„Mano namai“, „Tavo vaikas“, GEO.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (289)