Tą DELFI patvirtino Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos generalinio direktoriaus pavaduotojas Rimvydas Paleckis ir vienas laidos kūrėjų Haroldas Mackevičius.

Pasirodė nejuokinga

Paklaustas, dėl kokių priežasčių laida uždaroma, R. Paleckis atsakė paprastai: „Nejuokinga“.

„Dar bandžiau ieškoti žmonių, gal aš kažko nesuprantu, gal problema slypi manyje, bet neradau tų, paprastai tariant, kuriems ji būtų juokinga“, – pripažino R. Paleckis.

Jo teigimu, vienintelis juokingas epizodas laidoje, kurio jis pasiges, buvo laidų vedėjo ir žurnalisto Algimanto Čekuolio parodija. Tačiau R. Paleckis spėjo, kad ji galėtų gyvuoti ir toliau, tiesa, gal kitomis formomis.

Rimvydas Paleckis
„Dėmesio pakrašty“ bus transliuojama dar savaitę – kitą ketvirtadienį bus rodoma paskutinė laida.

Paklaustas, ar nėra taip, kad laida nutraukiama dėl politikų parodijos, R. Paleckis šią versiją griežtai atmetė.

„Duok Dieve, kad tik laida būtų sėkminga ir juokinga. Kiek man žinoma, daugelis Europos visuomeninių transliuotojų turi kur kas aštresnio pobūdžio laidas, kuriose juokiamasi iš garsiausių politikų, tačiau tai daroma nacionalinio transliuotojo ir atitinkamo humoro lygmenyje. Aš vis dar tikiu, kad mes kada nors atrasime tokį formatą ir laidą. Deja, kai juokiamasi primityviai, nelabai linksma“, – sakė jis.

Pripažino: laida tiesiog nepavyko

Savo ruožtu vienas laidos kūrėjų Haroldas Mackevičius tiesiog pripažino, kad laida tiesiog nepavyko.

Vytautas Šerėnas ir Haroldas Mackevičius
„Manau, kad reitingai buvo nekokie. Manau, laida tiesiog nepavyko. Humoro laida – labai sudėtingas žanras. Jos tikrai dažnai nepasiseka. Bandėme padaryti kaip geriau, bet, matyt, nepavyko. Gal pavyks kitąkart“, – aiškino jis.

H. Mackevičius prasitarė, kad šiuo metu kurti naują laidą LRT eteryje jis neplanuoja, koncentruosis ties „Dviračio šou“.

DELFI primena, kad laidą „Dėmesio pakrašty“ kūrė H. Mackevičius kartu su Vytautu Šerėnu. Laidą vedė Aistis Mickevičius ir Timūras Augucevičius. Režisavo Balys Latėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (323)