Dar įspūdingesnis atotrūkis tarp DELFI ir konkurentų lankomumo – darbo dienomis: liepos mėnesį vidutiniškai darbo dieną DELFI aplankė 377 261 realus vartotojas, ir tai yra net 43,75 proc. arba 114 814 realių vartotojų per dieną daugiau nei antruoju įvardintame naujienų portale.

Mobiliuosiuose telefonuose DELFI naujienos buvo skaitomos daugiausia

Gemius Baltic“ duomenimis, DELFI mobiliuosiuose telefonuose vidutiniškai per dieną skaito beveik 10 tūkst. realių vartotojų daugiau nei antrą pagal lankomumą tinklalapį. „GemiusAudience“ tyrimas patvirtina, kad mobiliuosiuose telefonuose DELFI skaitomas daug dažniau ir daugiau: per liepos mėnesį mobiliuosiuose telefonuose DELFI vartotojai apsilankė daugiau kaip 12,5 mln. kartų ir pervertė daugiau kaip 106 mln. puslapių, kai 15min.lt sulaukė 9,6 mln. apsilankymų ir 64 mln. puslapių atvertimų.

DELFI TV – vienintelė liepos mėn. augusi lietuviška TV internete

Liepos mėnesį vienintelė augusi lietuviška TV internete – DELFI TV – savo auditoriją užaugino daugiau nei 35 tūkst. realių vartotojų. Tai patvirtina „gemiusStream“ matavimo duomenys. DELFI TV žiūrovų skaičius smarkiai paaugo ir mobiliuosiuose telefonuose – nuo 54,5 iki 74,7 tūkstančių realių vartotojų.

Liepos mėnesį DELFI TV džiugino savo žiūrovus įspūdingomis tiesioginėmis transliacijomis: „1000km lenktynių“, draugiškų vyrų rinktinės krepšinio rungtynių, Lietuvos futbolo klubų rungtynių Čempionų lygos ir Europos lygos atrankos etapuose, šimtmečio Aviacijos šventės S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome ir daug kitų renginių.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai – portalas vyrams Vyriskai.lt, DarauPats.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt.

Grupei priklauso ir teminių skelbimų tinklalapiai Alio.lt ir Zave.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir “Panelė” bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“, GEO.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (763)