Tik paskelbus apie žurnalo pokyčius, redakciją pasiekė daugybė laiškų, skambučių, žinučių iš žmonių, norinčių prisidėti prie naujosios „Panelės“ vizijos.

„Visi sveikino su pokyčiais, klausinėjo, ar negalėtų ir jie į atsinaujinusį žurnalą patekti. Dar kartą įsitikinau, kad gera, pozityvi energija pritraukia teisingus žmones ir sėkmę“, - sako žurnalo ir portalo Panele.lt vyriausioji redaktorė Vytautė Žališkevičiūtė.

Štai viršelio suknelė – žaibišku greičiu populiarėjančios dizainerės Anos Savickos dovana skaitytojoms (abiturientės turės progą laimėti viršelio suknelę savo išleistuvėms), garsus floristas Antanas Mažonas specialiai viršelio fotosesijai gabeno rinktinius vėdrynus, fotografuojant poetą Mantvydą Leknicką vos ne iš dangaus nukrito idealiai kadrui tinkantis gyvūnas, o keliaujant į Klaipėdą fotografuoti Violetos Tarasovienės dukrą Elingą visą kelią persekiojusią audrą pakeitė saulė. Buvo situacijų, kuriomis, atrodė, net baisu džiaugtis, kad tik niekas nepasikeistų!

Viršelį dedikavome gražiausiai mokyklinei šventei – išleistuvėms, kuri abiturientams – jau ant nosies.

 Vytautė Žališkevičiūtė
„Labai džiaugiamės, kad viršelio mergina tapo bene sparčiausiai Lietuvoje populiarėjani manekenė Karolina Toleikytė. Būtent ji – vienas geidžiamiasių reklamos ir podiumo veidų tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje. Nustebau, kad vos ne kas antras žmogus, nesusijęs su žurnalo leidyba, klausė, kiek gi mes sumokėjome Karolinai, kad ji sutiktų tapti viršelio mergina. Nemokėjome nieko, Karolinai buvo labai įdomu prisidėti prie naujos „Panelės“ pradžios, tuo labiau kad išleistuvių tema jai – tokia artima, Karolina pati ruošiasi savosioms“, - pasakoja V. Žališkevičiūtė.

Viršelio autorė – garsi fotografė Reda Mickevičiūtė.

Kiek kitoks išleistuvinis „perliukas“ – archyvinės Lietuvos įžymybių išleistuvių nuotraukos. Garsenybės nepabijojo parodyti, kokios mados karaliavo jų išleistuvių šventėje prieš daugiau nei 10 metų.

Didžiuojamės galėdami Lietuvai pristatyti Violetos Tarasovienės dukrą Elingą. Iki šiol tuoj 18-ąjį gimtadienį švęsianti mergina žiniasklaidos vengė, neslėpsim, iš pradžių į galimybę debiutuoti „Panelėje“ Elinga žiūrėjo atsargiai, bijojo pašaipų ir ironiškų komentarų tekste. Tačiau įsitikinusi, kad atsinaujinusiame žurnale patyčioms vietos nebėra, garsenybių atžala visgi atsivėrė nuoširdžiame interviu apie paauglystę įžymybių šeimoje.

Kitas „Panelės“ debiutantas – „Facebooko“ sensacija poetas Mantvydas Leknickas, kurio eilėmis kasdien dalinasi tūkstančiai sekėjų. Tikriausiai labiausiai gerbėjoms rūpintis klausimas – ar egzistuoja ta vienintetė, kuriai Mantvydas savo eiles ir skiria. Į jį poetas ir atsakė birželio „Panelėje“.

Agnės Jagelavičiūtės niekam pristatinėti nereikia. O štai tikrai ne visi žino, kad jos dešinioji ranka – bendravardė Agnė Kulitaitė, kuri į garsios stilistės komandą pateko labai netikėtai. Ką reiškia dirbti šalia garsiosios Jagelavičiūtės ir vadovauti portalui? Agnė K. pasakė viską, kaip yra.

Žurnale taip pat daug dėmesio skiriama ne tik garsiems herojams, pasiekimams, sėkmei, bet gyvenimiškiems dalykams.

Viena jautriausių istorijų – apie stiliaus pokyčius laimėjusią negalią turinčią abiturientę Samantą, kuriai „Panelė“ padovanojo puošnius drabužius išleistuvių šventei. Taip kalbama ir jaunoms merginoms aktualiomis santykių, kultūros temomis. Neužmiršome ir vaikinų: kalbinome dvyliktokus dabar itin aktualia šauktinių tema, žurnale rasite ne vieną skirtingą nuomonę.

Pokyčius skaitytojai išvys jau nuo pirmojo puslapio. Pasikeitė dizainas, vizualai, fotografijos stilius, net žurnalo struktūra. Viena didesnių naujovių – grožio ir mados skiltys, kuriose jaunosios skaitytojos ras daugybę informacijos ne tik apie vyraujančias tendencijas, bet ir kaip susikurti savo stilių net jei negali leisti sau naujų pirkinių, taip pat bus galima laimėti vertingų prizų.

Nors žurnalas prekyboje pasirodys penktadienį, prenumeratoriai birželio numerį jau gavo, todėl pirmieji komentarai jau atkeliavo ir į redakciją. Bene maloniausiai nustebinęs – Beatos Tiškevič-Hasanovos linkėjimas:„Jau skaičiau, labai įdomu, patinka subtilumas, įdomios temos. Sėkmės!“

Padėkite mums augti ir jūs – dalinkitės nuomonėmis ir idėjomis „Panelės“ paskyroje „Facebooke“.

Esame įsitikinę, kad aplink mus gyvena daugybė jaunų šviesių ir siekių turinčių žmonių, kurių pavyzdys įkvepia.

„Sieksime, kad „Panelė“ taptų platforma skleistis naujiems talentams, nes puikiai suprantame, kaip jauniems žmonėms reikia padrąsinimo ir gero žodžio. Tuomet jie ir sukuria stebuklus“, – teigia naujoji „Panelės“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)