Naujosios Tarybos nariais tapo Orijana Mašalė, strateginės komunikacijos bendrovės „OMConsulting“ vadovė, Lukas Mikelaitis, integruotos komunikacijos agentūros „vipcommunications“ projektų direktorius, Policijos departamento Komunikacijos skyriaus viršininkas Ramūnas Matonis, komunikacijos agentūros „Komunikacija ir konsultantai“ vadovas Andrius Kasparavičius, Odontologų rūmų ryšių su visuomene specialistė Jūratė Virkutienė, draudimo bendrovės „If“ komunikacijos vadovė Milda Lomsargienė bei komunikacijos agentūros „VRP Hill+Knowlton Strategies“ generalinis direktorius Mindaugas Ardišauskas. Tarybos pirmininke antrai kadencijai išrinkta Orijana Mašalė.

„Pastaruosius dvejus metus dirbusi Taryba atliko milžinišką darbą, augindama LRVS kaip profesionalų bendruomenę ir ryšių su visuomene srities kompetencijos centrą Lietuvoje. Nuo 2012 m. pabaigos Sąjungos narių skaičius ūgtelėjo nuo 18 iki 185, buvo surengta gausybė profesinių renginių, atgaivinta tradicija įvertinti geriausius šalies ryšių su visuomene projektus, užmegzti tarptautiniai ryšiai. Tad naujajai Tarybai kartelė gerokai užkelta – ne tik plėsti Sąjungos veiklos apimtis, bet ir gerinti rinkos suvokimą apie ryšių su visuomene teikiamas galimybes organizacijoms bei stiprinti ryšių su visuomene profesijos reputaciją“, – pranešime cituojama LRVS Tarybos vadovė Orijana Mašalė.

2012–2014 m. Taryboje dirbo Orijana Mašalė, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Ryšių su visuomene skyriaus vadovas Justas Jaskonis, „Swedbank“ Komunikacijos srities vadovė Orinta Barkauskaitė, Nacionalinės teismų administracijos Komunikacijos skyriaus vadovė Živilė Navickaitė–Babkin. Vienerius metus Taryboje dirbo Simona Žadvidaitė, Lietuvos savivaldybių asociacijos atstovė ryšiams su visuomene, Ieva Elzbergienė, farmacijos bendrovėje „Roche“ atsakinga už ryšius su visuomene, integruotos komunikacijos agentūros „vipcommunications“ projektų direktorius Lukas Mikelaitis, „Versli Lietuva“ atstovė ryšiams su visuomene Ingrida Šulcienė ir Gintarė Saulytė–Šulgat, Susisiekimo ministerijos Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė.

LRVS Tarybą dvejų metų kadencijai renka Sąjungos nariai Visuotiniame narių susirinkime. Naujai išrinkta Taryba darbą pradės nuo 2015 m. sausio 1 d.

2000 m. įsteigta LRVS vienija privačiame ir viešajame sektoriuje dirbančius ryšių su visuomene specialistus, siekiančius tobulinti profesinę kompetenciją. Šiuo metu LRVS sudaro 185 ryšių su visuomene profesionalai visoje Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją