Šis gausus būrys aktyvaus laisvalaikio gamtoje mylėtojų uo šiol turės galimybę kasdien atnaujinti žinias ir pademonstruoti savo pasiekimus, laimikius vienoje vietoje.

Naujienų portale DELFI startuoja analogų Lietuvoje neturintis informacijos kanalas žvejams ir laisvalaikio gamtoje mėgėjams – Kablys.lt, kurio turinį be nuolatinių autorių kurs ir daugiau nei 30 tūkst. nuolat žvejojančių žmonių, susibūrusių sparčiai augančiame kanalo „Facebook“ profilyje.

„Pats esu aistringas žvejys, mėgstu ne tik gaudyti, bet ir veisti žuvis sodybos tvenkinyje, tad ne teoriškai, o praktiškai žinau, kaip trūksta žvejams mėgėjams išsamios ir aktualios informacijos vienoje vietoje. Kita priežastis – laisva tokio specializuoto aktyvaus laisvalaikio, ypač aktualaus vyrams, turinio niša rinkoje, veikia tik smulkūs, mėgėjų palaikomi internetiniai puslapiai. Žinome, kad panaudodami savo naujienų lyderio patirtį galėsime sukurti vertingą kasdien atnaujinamą turinį ir subursime aktyvią auditoriją“, – sako DELFI direktorius Vytauta Benokraitis.

Naujame kanale bus pateikiama informacija apie žvejybą ir laisvalaikį gamtoje, nuo naujų metų – apie medžioklę, išgyvenimą ir pan. Nuolatinių skaitytojų laukia staigmenos – įvairūs konkursai ir galimybė iš arti susipažinti su garsių Lietuvoje asmenų nuotykiais gamtoje.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir būrys teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms: Sporto TV, Zave.lt, Alio.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

UAB DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir “Panelė” bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“,„Mano namai“, „Tavo vaikas“, GEO.

Nuo 2007 m. visos DELFI akcijos priklauso Estijos bendrovei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos bei leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)