Nyderlandų ryšių su visuomene agentūros „Glasnost” dvejus metus kurtas tinklas dirba su mažomis, bet patyrusiomis agentūromis Europoje ir už jos ribų.

„Džiaugiamės, galėdami atstovauti „Novum Worldwide“ tinklui Baltijos šalyse. Tikiuosi, kad bendradarbiavimas su tinklo vienijamomis užsienio agentūromis pirmiausia atneš naudos mūsų klientams – galėsime jiems pasiūlyti platesnes rinkas komunikacijai, – pranešime cituojama „Ad verum“ direktorė Ieva Naujalytė. – Mūsų agentūros misija – teikti aukščiausios klasės komunikacijos paslaugas ir novatoriškus sprendimus, todėl užsienio partneriai tikrai prisidės prie mūsų ambicingų klientų sėkmės.“

Tinklo įkūrėjas Wouteris Glaseris teigia, kad tinklas sukurtas siekiant išplėsti konkrečiose šalyse veikiančių ryšių su visuomene agentūrų galimybes bendradarbiauti tarpusavyje. „Daugelis tarptautinių komunikacijos agentūrų neturi nei noro, nei galimybių vykdyti veiklą ir pasiekti gerų rezultatų užsienio rinkose. „Novum Worldwide“ siekia tapti komunikacijos pasaulio „AirBnB“ arba „Uber“ atitikmenimis, nors dar tik žengia pirmuosius žingsnius. Tik kūrybiškiausios ir moderniausios agentūros, turinčios geriausią reputaciją ir veiklos strategiją, gali tapti mūsų tinklo dalimi“, – pabrėžia W. Glaseris.

„Novum Worldwide” tinklas apima Adrijos jūros regioną, Australiją, Austriją, Belgiją, Prancūziją, Vokietiją, Italiją, Liuksemburgą, Nyderlandus, Persijos įlankos regioną, Pietų Afrikos Respubliką, Pietryčių Aziją, Ispaniją, Šveicariją ir Jungtinę Karalystę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją