„Peržiūrėdami sutartis siekiame, kad tiek analoginės, tiek skaitmeninės televizijos retransliuotojams būtų sudarytos vienodos sąlygos įsigyti mūsų kuriamą originalų televizijos programų turinį. Džiaugiuosi, kad sutarčių peržiūros procesas vyksta sklandžiai ir jau sutarėme su didžiausiais retransliuotojais. Iki Naujųjų metų planuojame užbaigti derybas ir su kitais partneriais“, – pranešime cituojama „Tele-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

„Lietuvos ryto“ televizijos generalinis direktorius Linas Ryškus sako, kad šis susitarimas yra svarbus žingsnis glaudesnio bendradarbiavimo tarp transliuotojų ir retransliuotojų link ir yra abipusiškai naudingas. Transliuotojams tai padeda tobulinti jų kuriamas programas, tuo tarpu retransliuotojų siūlomas televizijų programų paketas su didžiausiais žiniasklaidos kanalais taip yra patrauklesnis.

„Tele-3” Lietuvoje valdo televizijos kanalus TV3, TV6 bei TV8. Bendrovė priklauso žiniasklaidos koncernui „Modern Times Group“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)