Primename, kad LRT tarybą sudaro 12 narių. Iš jų 4 narius 6 metams skiria Respublikos Prezidentas; 4 narius 4 metams skiria Seimas (2 nariai skiriami iš opozicinių frakcijų pasiūlytų kandidatų); 4 narius, kaip savo atstovus (po vieną), 2 metams skiria Lietuvos mokslo taryba, Lietuvos švietimo taryba, Lietuvos meno kūrėjų asociacija ir Lietuvos vyskupų konferencija.

LRT administracija informavo LRT tarybą apie pastarojo mėnesio žiūrimo pokyčius bei nuomonių apklausas, kuriose LRT kaip žiniasklaidos priemonę teigiamai vertina per 80 proc. Lietuvos gyventojų, o tai apie 10 procentinių punktų daugiau, negu analogiškiuose viešosios nuomonės tyrimuose, vykusiuose balandį. Taryba taip pat informuota apie planus rengti nacionalines atrankas ne tik į „Euroviziją“, bet ir į chorų „Euroviziją“. Tarybai pristatytos LRT technologijų inovacijos, tarp kurių – ir išmaniesiems įrenginiams skirta programėlė „Labas rytas“.

Tarybos narės Gražinos Daunoravičienės iniciatyva diskutuota apie LRT muzikos programų kokybės gerinimą. LRT strateginiame plane numatyta 2014-aisiais įsteigti LRT muzikos redakciją, kurią sudarytų ir LRT radijo, ir LRT televizijos muzikos prodiuseriai bei redaktoriai. Tai leistų racionaliau valdyti kūrybinį LRT potencialą, kurti bendras programas ne vienai, bet kelioms medijoms. Kita vertus, LRT muzikinės programos apimtis išplėsti leistų ir kilnojamoji stotis, kurios iki šiol neturi LRT radijas.

Kitą LRT tarybos posėdį numatyta rengti gruodžio 17 dieną.