„Cgates“ vadovo Pauliaus Dambrausko teigimu, plėsdama interaktyvios televizijos sumani.tv paslaugas, bendrovė siekia, jog klientai gautų kuo daugiau kokybiško turinio.

Naudojantis interaktyvia televizija, TV ekrane bus galima žiūrėti tai, kas anksčiau buvo pasiekiama tik kompiuteriu, svetainėje Lrt.lt: „LRT televizijos“, „LRT Kultūros“ ir išeivijai skirtos „LRT Lituanica“ programas. „Pastebime, jog nuolat daugėja apsilankymų Mediatekoje – žmonės vis dažniau čia ieško laidų, nori pažiūrėti „Panoramą“, ypač daug žiūrovų sulaukiame, kai vyksta tiesioginės sporto varžybų transliacijos, – sako LRT Komunikacijos ir teisių valdymo departamento vadovas Arnas Zuikis. – Daug naršoma ir mūsų „Aukso fonde“ – čia dažnai apsilanko akademinės visuomenės atstovai, ieškodami archyvinės medžiagos, reikalingos studijoms ar moksliniams darbams“.

Kaip rašoma pranešime, šiuo metu LRT turi daugiau kaip 30 tūkst. valandų skaitmeninio vaizdo archyvo. Nors perkodavimo darbai tebevykdomi, tačiau jau dabar LRT Mediatekoje galima rasti 10 tūkst. valandų vaizdo turinio. Daugiau kaip 250 laidų, įskaitant ir visų mėgstamą „Panoramą“, jau prieinamos ir sumani.tv vartotojams.

„Cgates“ teikia televizijos ir interneto tiekimo paslaugas 500 tūkst. gyventojų Vilniuje, Kaune, Alytuje, Marijampolėje, Šilutėje, Vilkaviškyje bei Lentvaryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)