Kaip rašoma pranešim spaudai, „Aktualioji valanda“ bus transliuojama nuo 17 iki 18 val. Visą šią valandą radijo eteryje šeimininkaus žurnalistas Aurimas Perednis.

Kaip teigia A. Perednis, 15 min. trukmės laidoje buvo spėjama aptarti tik vieną temą, todėl dažnai net ir itin karštus užsienio įvykius į užribį nustumdavo Lietuvos aktualijos. „Aktualiojoje valandoje“ žurnalistų dėmesio pakaks ir svarbiausiems Lietuvos, ir reikšmingiausiems užsienio įvykiams. Lygiaverčiai šios laidos dalyviai bus ir radijo klausytojai: ketinama jų nuomonės teirautis socialiniuose tinkluose, telefonu, Vilniaus miesto gatvėse, ieškoti įdomiausių įvykių dalyvių kitose šalyse. Taigi laida, kaip žada laidos vedėjas, bus ne tik ilgesnė, bet ir interaktyvesnė.

Pasak vyriausiosios redaktorės Laimos Abromaitytės, nors vasara – atostogų metas ir daugelis žiniasklaidos priemonių dirba vasaros režimu, „Žinių radijas“ atostogauti neketina.

„Mūsų klausytojas – išsilavinęs, socialiai aktyvus, pilietiškas, todėl informacijos bado jis nenori justi net vasarą. Būtent į tokį klausytoją šią vasarą ir ketiname orientuotis“, – teigia L. Abromaitytė.

Pranešama, kad visas „Aktualiosios valandos“ laidas bus galima rasti ir garsiniame „Žinių radijo“ archyve.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)