„Kadangi A. Račas atsistatydino tik praėjusią savaitę, mes dar neturime numatę jokio asmens į šią poziciją. Mes dar nepradėjome atrankos proceso, tačiau, kiek žinau, yra susidomėjimas šia pozicija, turime kandidatų ir tai maloniai nuteikia“, – DELFI sakė BNS grupės generalinis direktorius Marcusas Nisula.

Kol bus rastas nuolatinis vadovas, laikinai BNS vadovauja J. Damulytė. M. Nisula tikisi, kad naujas BNS vadovas paaiškės balandžio pabaigoje, o dirbti pradės gegužę.

Pasak M. Nisulos, dar nenuspręsta, ar bus ieškoma direktoriaus-vyriausiojo redaktoriaus, ar šios pareigybės bus atskirtos. Taip BNS yra buvę prieš keletą metų. BNS grupės vadovas patikino, kad kandidato bus ieškoma Lietuvoje.

Naujienų agentūra BNS priklauso Suomijos žiniasklaidos koncernui „Alma Media”. BNS –
didžiausia Baltijos valstybių naujienų agentūra, teikianti svarbiausias politikos, ekonomikos, finansų ir kitų sričių naujienas iš Lietuvos, Baltijos šalių ir pasaulio. Agentūros biurai veikia Vilniuje, Rygoje ir Taline. BNS įmonių grupei taip pat priklauso žiniasklaidos stebėsenos ir tyrimų bendrovės „Mediaskopas“, „NewsWorks International“, „Mediju Monitorings“, „ETA Uudistetalituse“ Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

DELFI primena, kad BNS vadovas ir vyriausiasis redaktorius A. Račas atsistatydinimo pareiškimą įteikė kovo 1-ąją. 12 metų bendrovėje praleidęs A. Račas aiškino, kad atėjo laikas pokyčiams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)