Rugsėjo 17 dieną naująjį sezoną pradedanti televizija žada ieškoti kitokio stiliaus ir intonacijos - nerėksmingos, neagresyvios, bet linksmos, žmogiškos ir patrauklios.

"Liepos mėnesį atėjęs vadovauti televizijai, radau ypač blogą jos ūkinę ir finansinę padėtį. Sujungėme Baltijos televizijos ir UAB "Radiocentras", kuris tai pat priklauso "Achemos grupės" media holdingui, veiklą", - sako Baltijos televizijos (BTV) generalinis direktorius Michailas Garberis.

Per porą mėnesių televizijos vadovams reikėjo ne tik pasirengti naujam sezonui, bet ir išanalizuoti įmonės veiklą, nustatyti ir imtis taisyti silpnąsias finansų tvarkymo ir vadybos puses.

Pasak vadovų, įmonėje priimami ryžtingi organizaciniai sprendimai: grąžinamos senos skolos kreditoriams, įmonė restruktūrizuojama - kai kurie padaliniai buvo panaikinti, atsirado naujų etatų, pavyzdžiui, televizijos vyriausiuoju režisieriumi tapo žinomas televizijos režisierius Juozas Javaitis, atstove spaudai pradėjo dirbti Edita Lukaitė. Padidėjo ir savireklamos skyrius.

BTV vadovas dabartinę televizijos padėtį vertina realiai ir tikisi, kad po poros metų Baltijos TV kanalas nebebus nuostolingas.

Ketverius metus sėkmingai vadovavęs "Radiocentrui", M. Garberis sako, jog prikelti televiziją bus kur kas sunkiau, ir pripažįsta, kad BTV prarado gerokai laiko, per kurį kūrėsi ir tobulėjo kiti TV kanalai.

Nors ir spaudžiamas terminų, BTV kolektyvas spėjo parengti neblogą programą. Joje - devynios naujos laidos, o spalį žadamos dar dvi. Tarp šio sezono naujienų - stiprinama Žinių tarnyba, rengsianti po dvi žinių laidas per dieną, be to, žinių laidos bus rodomos ir savaitgaliais.

Tarp sezono naujienų - žaisminga pokalbių laida "Klausk", gyvenimo būdo žurnalas "Atvirai" su aktore Dalia Michelevičiūte, publicistikos žurnalas "Vietos laiku" su aktoriumi Ridu Jasiulioniu, pokalbių laidos "Jeigu", "Šeimos vakarienė", "Iliuzija - tikrovė". Humoro laidoje "Beno šou" žiūrovai matys aktorių Remigijų Bilinską, išgarsėjusį pirmuosiuose režisieriaus Oskaro Koršunovo spektakliuose "Senė" ir "Senė 2".

Į BTV kanalą persikėlė kasdieninis pokalbių šou "Teismas" teisėja Nijole Vaitavičiene. Tinklelyje išlieka pasiteisinusi diskusijų laida "Sąmokslo teorija" ir sutrumpėjusi kriminalinės publicistikos laida "Prieblandos metas", taip pat pramoginė humoro laida "VRS kamera".

Savaitgalį visą šeimą kvies "Šeštadienio rytas" su Asta Stašaityte-Masalskiene ir Giedriumi Masalskiu, žurnalas moterims "Grietinėlė", "Mamos dienoraštis", "Roberto pusryčiai", laidos apie gyvūnus, sveikatą, "Sveikinimų koncertas", "Sekmadienio loto" ir teatrališkos "Amerikietiškos imtynės". Baltijos televizija žada nenuvilti ir kino gerbėjų, ypač sekmadienio "Kino vakaru" ir kitų kino rubrikų filmais bei serialais.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)