„Grupiniai apsipirkimai yra viena iš labiausiai besiplečiančių elektroninės prekybos sričių, todėl nutarėme šią paslaugą pasiūlyti ir visiems apsilankantiems DELFI portale“, - sako naujienų portalo DELFI Pardavimų vadovas Marius Stanevičius.

Vartotojus naujasis apsipirkimų puslapis labiausiai turėtų sudominti itin didelėmis nuolaidomis, kartais net iki 90 proc., apsilankyti jau pamėgtose laisvalaikio ir poilsio praleidimo vietose: restoranuose, kavinėse, naktiniuose klubuose, grožio salonuose, sporto klubuose, pramoginiuose renginiuose, ir pan.

 „DELFI Deal“
„DELFI Deal“ paslaugas, teikiamas tokiu pačiu prekiniu ženklu „DELFI Deal“, administruoja Estijos bendrovė DEAL24, kuri šių metų birželį pasirašė bendradarbiavimo sutartį su DELFI portalus valdančia Estijos žiniasklaidos grupe „Ekspress Grupp“.

Išskirtinių dienos pasiūlymų elektroninė parduotuvė „Deal24“ yra tarptautinės įmonių grupės „Rebate Networks GmbH“ narė. Grupė teikia analogiškas paslaugas 29 šalyse, taip pat Estijoje ir Latvijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją