Konkursas rengiamas vadovaujantis Visuomenės informavimo įstatymu, fondo įstatais bei Valstybės teikiamos finansinės paramos kultūrinei ir šviečiamajai veiklai regionų, miestų ir rajonų laikraščiuose pagal Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondui pateiktas programas konkurso bendraisiais nuostatais.

Kaip jau buvo skelbta, nuo šių metų per Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondo skelbiamą specialų konkursą valstybė efektyviau rems regionų, miestų ir rajonų laikraščių įgyvendinamas kultūrinės ir šviečiamosios veiklos programas. Šiai naujajai fondo programai šiemet skirta pusė milijono litų.

Konkurso nuostatus bei privalomas paraiškų formas galima gauti fondo būstinėje Vilniuje (Vokiečių g. 4/2) arba interneto puslapyje adresu: http://srtrf.lms.lt.

Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas kiekvienais metais skelbia visuomenės informacijos rengėjų kultūrinės ir šviečiamosios veiklos projektų konkursą valstybės finansinei paramai gauti.

Pagrindinis konkurso tikslas - atrinkti Lietuvos kultūrai reikšmingus spaudos (periodinių ir neperiodinių leidinių) bei audiovizualios informacijos (radijo, TV ir kitų elektroninių informacijos perdavimo priemonių) projektus, kuriems per fondą gali būti suteikta valstybės finansinė parama.

Konkurso nugalėtojus nustato fondo taryba, remdamasi keturių nepriklausomų ekspertų - trijų kultūrinės veiklos atstovų ir vieno finansinio eksperto - išvadomis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją