Kaip BNS sakė televizijos atstovai, naujojo sezono metu bus pradėti rodyti 5 nauji projektai.

Nuo rugsėjo vidurio bus galima pamatyti pokalbių šou "Nomeda". Laidos vedėja žymi dailininkė Nomeda Marčėnaitė su herojais aiškinsis daugeliui aktualias problemas.

Šioje laidoje ypač aktyviai dalyvaus studijoje susirinkusi publika - ji uždavinės klausimus, demonstruos pritarimą ar nepasitenkinimą. Laidos pabaigoje herojus turės pasakyti, kaip jis ketina spręsti savo problemą. Prireikus situaciją studijoje komentuos profesionalus psichologas

Naujoje tiesioginėje laidoje "Ką daryti?", kurią ves žurnalistė Rosseta Vingevičiūtė, socialinėmis ir politikos temomis diskutuos du svečiai. Laidos vedėja formuluos klausimą, į kurį bus galima atsakyti teigiamai arba neigiamai.

Kiekvienas laidos svečias surinks po savo komandą, kurioje galės būti ir ekspertų, ir politikų, įvairių žmonių, susijusių su tos dienos diskutuojama tema. Diskusijos laimėtoju bus skelbiamas tas svečias, kuris surinks daugiau žiūrovų balsų telefonu.

Žiūrovai galės pamatyti ir du naujus realybės šou - jau trečius metus rodomą projektą "Robinzonai" ir dar nematytą realybės šou "Ferma".

Naują laidą "TV3 pagalba" ves Aušra Kilkuvienė.

TV3 eteryje atgimusioje populiarioje publicistinėje laidoje "Abipus sienos" bus pateikiami išsamūs žurnalistiniai tyrimai, skandalingi, dažnai šokiruojantys vaizdai ir komentarai, įvairių visuomenės reiškinių analizė ir bandymas atkreipti visuomenės dėmesį į skaudžiausias problemas.

Populiarioji laida "Be tabu" pakeis pavadinimą į "Be tabu savaitę", o laidos vedėjai Ramunei Pečiulienei šeimininkauti laidoje padės Vytautas Tulevičius.

Laida "Farai" pateiks naujieną - laidą ves 2000 metų Sidnėjaus olimpiados čempionė Daina Gudzinavičiūtė.

TV3 naujajame sezone žada parodyti nemažai sporto varžybų, populiarių filmų, tokių kaip "Prezidento lėktuvas", "Armagedonas", "Graži moteris" ir kiti. Ypatinga TV3 dovana žiūrovams - "Indiano Džonso" trilogija.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją