„Laidoje R.Paksas buvo pavaizduotas kaip purvinas, nesiprausęs, asocialus asmuo su akivaizdžiais psichikos sutrikimais“, - Kaune gyvenantys LNK televizijos žiūrovai piktinosi, kad nušalintąjį prezidentą humoristiniame reportaže vaidinęs aktorius keistai kratė drebančias rankas ir rodė nepadorius gestus.

Laidos žiūrovai savo skunde taip pat piktinosi, kad laidos rengėjams „nėra nieko švento“, nors anksčiau „Dviračio šou“ buvo galima gauti gero humoro dozę.

Ištikimi „Dviračio šou“ žiūrovai taip pat tvirtino, kad laidoje buvo pažemintas ne tik R.Paksas, bet ir šią laidą žiūrėję žmonės.

Vienas laidos kūrėjų Gintaras Ruplėnas DELFI neslėpė buvęs nustebintas žiūrovų skundu, tačiau tikino, kad „kiekvienas turi teisę išreikšti savo nuomonę“. „Tokia demokratijos kaina“, - G.Ruplėno teigimu, kai kurie žiūrovai į humoro laidą žiūri kaip į publicistinę, todėl jiems atrodo, kad „gera aktoriaus vaidyba yra pasityčiojimas“.

Pats R.Paksas dėl „Dviračio šou“ taip pat nebuvo patenkintas humoro laida. „Manau, kad „Dviračio šou“ atskirais gyvenimo atvejais tampa ne humoro ar satyros laida, o tampa piktu įrankiu, kuriuo siekiama žmogų pažeminti ar paniekinti, parodyti jį nepuošiančias savybes“, - DELFI sakė R.Paksas.

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmininkas R.Paksas neslėpė, kad jau priprato prie kritikos, todėl jam nepatinkančių televizijos laidų nebežiūri. Pats politikas nėra priekaištavęs laidos kūrėjams dėl pašiepiančio humoro.

“Paskutinį kartą mums teko aiškintis dėl profesoriaus V.Landsbergio, tačiau kiekvienas politikas turi savo gerbėjų, todėl kiekvienam savaip atrodo kritika“, - G.Ruplėnas pastebėjo, kad etikos komisijai apskųsta laida nebuvo išskirtinė, paremta tikrais faktais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją