„Tai yra labai įdomus projektas, žurnalas protingiems žmonėms. Man yra įdomu kurti produktą tokiai auditorijai. Aš esu iš tų, kuriems „įdomu" yra reikšmingiausias žodis", - taip savo karjeros posūkį DELFI komentavo A.Katkevičius.

Paklaustas, kodėl nusprendė palikti viešųjų ryšių sritį ir grįžti į žurnalistiką, pašnekovas pajuokavo, kad tai nėra grįžimas atgal, o žingsnis į priekį.

A.Katkevičius buvo vienas iš viešųjų ryšių pionierių Lietuvoje, įkūręs tokias paslaugas teikiančią bendrovę „DDB&Co. ir Katkevičius". Prieš pusantrų metų žurnalistas šią įmonę paliko ir kartu buvusiais kolegomis įkūrė naują viešųjų ryšių bendrovę „PR Service". Į naująją bendrovę perėjo visi aštuoni „DDB&Co. ir Katkevičius" darbuotojai.

Kadangi tai esą sužlugdė bendrovę, akcininkai „DDB Vilnius" pateikė prašymą iškelti civilinę bylą buvusiai vadovei Romualdai Stonkutei, įmonei „Piar" („PR Service") ir jos vadovui Linui Kontrimui dėl nesąžiningos konkurencijos bei neteisėtų buvusios vadovės veiksmų.

A.Katkevičius buvo „PR Service" akcininkas. Prieš palikdamas bendrovę turėtas akcijas, kurių kiekio neatskleidė, jis pardavė kitiems akcininkams. Žurnalistas prisipažino, kad jaustų didelį dvasinį prieštaravimą, jei tektų atstovauti žiniasklaidai ir viešųjų ryšių sferai.

Iki šiol mėnesinio žurnalo „Verslo klasė" vyriausiuoju redaktoriumi dirbęs V.Rachlevičius tikino išeinąs ne dėl nesutarimų su kolegomis ar skirtingo jo ir „Verslo žinių" vadovų požiūrio į leidinio turinį. „Gyvenimas teikia visokiausių galimybių, jas dabar svarstau", - DELFI sakė jis.

DELFI žiniomis, V.Rachlevičius ketina leisti į „Verslo klasę" panašų leidinį. Tačiau jis pats savo planų kol kas nenorėjo atskleisti. Žurnalistas teigė artimiausias kelias savaites atostogausiąs, nes yra pavargęs nuo įtempto darbo. Nepatvirtintomis žiniomis, žurnalą kartu su V.Rachlevičiumi gali palikti ir daugiau darbuotojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją