Per septynerių metų darbo praktiką reklamos srityje, R.Čečkauskas vadovavo agentūrų McCan-Erickson Vilnius, Bates ADM meno ir kūrybos padaliniams, dirbo nepriklausomu marketingo ir reklamos ekspertu kompanijų Sarma, Lėvuo, Achemos koncernas projektuose. 1996 m. Rolandas Čečkauskas baigė Vilniaus dailės akademiją – jis iki šiol tapo ir rengia savo kūrybos parodas.

Grey Vilnius agentūrai vadovavęs Tautvydas Musteikis tapo jos valdybos pirmininku. Jis taip pat bus atsakingas už dar dviejų Lietuvoje veikiančių Grey Global Group tinklo agentūrų – GCI Lietuva ir Mediacom Lietuva – veiklos vystymą.

„Išaugus veiklos apimtims ir keičiantis rinkos poreikiams, keičiama agentūros valdymo struktūra. Viena „full service“ komunikacijos agentūra ilgo proceso metu dalinama į tris, kurios dar labiau specializuosis ir plėsis savo srityse,“ – sako T.Musteikis.

Agentūroje Grey Vilnius dirba 12 žmonių. Bendrovė dirba su tokiais klientais kaip GSK, "Kuusakoski", "Map Lietuva", "Nokia", "Novartis", "Paulig", P&G, "Santa Maria", "Tildė" ir kt. Agentūra priklauso Lietuvos komunikacijos agentūrų asociacijai KOMAA, sakoma Grey Vilnius pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją