LRT interneto svetainėje bus galima rasti operatyviausias Lietuvos radijo ir televizijos informacinių tarnybų žinias, net anksčiau kol jas išgirsite per radijo imtuvus ar pamatysite televizorių ekranuose.

Bus galima iš anksto sužinoti, kas bus vakaro “Panoramoje”. Beje, “Panoramą” bus galima pasižiūrėti internete bei rasti šiame puslapyje jos archyvus. Bus galima ir tiesiogiai klausytis Lietuvos radijo.

Naujoje LRT interneto svetainėje: radijo ir televizijos programos visai savaitei, laidų bei filmų aprašymai. Kita naujiena – komentarai prie laidų, kuriuose bus galima išsakyti savo nuomonę.

Tinklapyje bus organizuojamos diskusijos įvairiomis temomis. Bus pristatinėjami LRT projektai – Eurovizija, “Dainų dainelė” ir kt. Kadangi Lietuvos radijas ir televizija – visuomeninis transliuotojas, jos svetainėje rasite išsamią informaciją apie LRT įstatymą, tarybą, abonentinį mokestį.

Žiūrovai ir klausytojai galės pasitikslinti LRT priėmimo zonas. LRT naujame tinklapyje galima bus pasidomėti ir garso, vaizdo naujausiais bei archyviniais įrašais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją