Vietoj jų pradėta transliuoti kitus, ne tokius populiarius kanalus.

Kaip pranešė "Starman" pardavimų direktorius Indrekas Ildas, "televizijos kanalų transliacija nutraukta todėl, kad nepavyko susitarti su firmomis, atstovaujančiomis Rusijos TV kanalų interesams ir ketinančioms pabranginti kai kurias programas iki 60 proc.".

"Mes stengiamės keisti klientams įprastus kanalus kiek įmanoma rečiau - bet dabartinė padėtis verčia mus taip elgtis, nes šitiek padidinti kainas galima tik kliento piniginės sąskaita", - sakė jis.

Be to, TV kanalų atstovai susisaistę sutartimis, kuriose numatyta galimybė keisti ištisus paketus, bet ne atskirus kanalus. Pavyzdžiui, "RTR Planeta" susijęs su dešimtimi kanalų, turinčių mažą reitingą, sakė I.Ildas.

Firmos operatorės ketina tiesiogiai, be tarpininkų, pasirašyti sutartis su Rusijos TV kanalais, tačiau tam gali prireikti mėnesių, mano "Starman" atstovas.

Taline STV ir "Starman" aptarnauja apie pusę sostinės gyventojų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją