Terminas blogas kilo iš dviejų anglų kalbos žodžių "web" ir "log". Blogas tai - interneto dienoraštis, kuriame žmonės išsako savo mintis apie įvairius gyvenimo reiškinius ar įvykius, komentuoja žiniasklaidos pranešimus ir talpina su komentuojama tema susijusias nuorodas.

DELFI blogas - tai portalo redaktorių ir skaitytojų požiūris į aplinkui vykstančius reiškinius, intriguojančių pasaulio žiniasklaidoje publikuotų naujienų atspindys, nuotraukų bei nuorodų internete rinkinys.

“Lietuvoje blogai dar tik kuriasi. Ant rankos pirštų galima suskaičiuoti žymių žmonių ar įmonių blogus. Norime, kad DELFI blogas taptų mielu skaitiniu mūsų auditorijai”, - sako Monika Garbačiauskaitė, DELFI portalo vyr.redaktorė.

“Į mūsų blogą papuls tokios žinios ar aktualijos, kurios dėl savo formos ar turinio neranda vietos pagrindiniame DELFI, tačiau dėl to jis nebus mažiau dinamiškas ar įdomus, veikiau atvirkščiai”, - sako DELFI blogo redaktorius Gytis Oganauskas, turintis 12 metų žurnalistinio darbo patirties, iš jų 4 metus - DELFI.

Į DELFI blogą perkeliama ir "Plunksnos brolijos" rubrika, į kurią skaitytojai siunčia savo kūrybą.

Kiekvienas iš Jūsų taip pat gali tapti mūsų blogo autoriumi. Sužinojote įdomią naujieną ar nuorodą internete, savo fotoaparatu ar mobiliuoju telefonu užfiksavote kokį nors įvykį ar reiškinį, Jus kas nors papiktino ar nudžiugino? Siųskite šią informaciją ir trumpą tekstą apie tai elektroniniu paštu adresu blog@delfi.lt ir TAPKITE ŽURNALISTAIS.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją