„Į lygą kviečiame tik tuos, kurių profesionalumas nekelia jokių abejonių“, – sako NML komisaras Algis Ramanauskas.

„Nacionalinės muzikos lygos“ komitetui norą dalyvauti „Profesionalų kovose“ pareiškė didelis būrys patyrusių scenos vilkų, iš kurių buvo atrinkti dviejų divizionų dalyviai. Į „Raudonąjį“ divizioną pateko „Jonis“, „Inculto“, Alanas Chošnau, „YVA“, Amberlife ir Gintarė. „Mėlynajame“ divizione rungsis „Balius“, „ŽAS“, Stano, „Mokinukės“, Deivis ir Irena Starošaitė.

Tačiau ne visi minėtieji dalyviai dalyvaus NML kovose iki pat varžybų sezono pabaigos. Keturi silpniausi, mažiausiai žiūrovų balsų pelnę muzikantai, turės savo vietas divizionuose užleisti kitoms žvaigždėms.

Pretendentus į Lygą žiūrovai matys kiekvienų varžybų pabaigoje vyksiančiose „Va Bank“ kovose. Stipriausi šių kovų dalyviai po naujųjų metų iš divizionų galės išstumti sėkmės pritrūkusius profesionalus ir siekti didžiojo NML prizinio fondo, kurio vertė ir vėl viršija pusę milijono litų.

„Iš viso trečiąjį NML sezoną dalyvaus net pora dešimčių atlikėjų. Šiemet kiekviena dvikova NML dalyviui gali būti lemiama, o tai reiškia, kad atlikėjai kiekvieną kartą turės stengtis taip, tarsi žiūrovai balsuotų už juos paskutinį kartą. Kelias garbingo NML čempiono vardo link šiemet bus sunkesnis, tačiau būtent dėl to ir įdomesnis žiūrovams“, – patikino laidos vedėja Skaiva Jasevičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją