„Į televiziją sugrįžtu po dvejų metų pertraukos. Kaip tik tiek laiko man reikėjo, kad vėl pasiilgčiau savo žiūrovų, televizinės kasdienybės, reportažų kūrimo ir eterio”, – sako dvejus metu namuose su mažąja dukrele Ugne praleidusi J.Mudėnienė.

Laidoje „Geri laikai. Blogi laikai” naujoji TV3 žvaigždė ne tik kalbins laidos herojus studijoje, pristatys siužetus, o ir pati juos kurs.

„Juventa daug metų dirbusi televizijoje. Ji puiki žurnalistė, matanti istorijas ir žinanti, kaip jas papasakoti laidos žiūrovams. Jau pradėjome filmuoti pirmuosius siužetus, kuriuose: Lietuvos merginų meilės ir nutekėjimo į užsienį istorijos, taip pat anuomet garsių ir dabar nepelnytai pamirštų žmonių gyvenimas, garsenybių užgaidos ir linksmybės, bernvakarių, mergvakarių ir krikštynų tradicijos. Ruošiamės reportažams ir apie kaimyninių šalių – Latvijos ir Estijos – garsenybių, tokių kaip Laima Vaikulė, gyvenimą”, – pasakoja „Gerų laikų. Blogų laikų” prodiuseris Virginijus Gaivenis.

Rugsėjo mėnesį laida „Geri laikai. Blogi laikai” prasidės reportažų ciklu apie antrąją Lietuvos religiją – krepšinį ir užsienyje žaidžiančius milijonus uždirbančius šalies krepšininkus.

„Kaip tik rugsėjį prasideda svarbiausias krepšinio įvykis – Europos vyrų krepšinio čempionatas, kurį rodys TV3 ir Tango TV televizijos, tad krepšiniu vėl sirgs visa mūsų šalis. Juo nesusirgti negalime ir mes. Šį laidų ciklą dedikuosime garsiausiems Lietuvos krepšininkams, kurie pergales neša ne tik mūsų, o ir svečioms šalims. Kalbinsime jų šeimas, lįsime į banko sąskaitas ir džiaugsimės jų investicijomis Lietuvoje”, – rudens planus atskleidžia V. Gaivenis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją