„Teneišsigąsta šio skaičiaus būsimieji dalyviai, nes jiems jau pasisekė: gavom net penkis tūkstančius anketų, tad laimė patekti į atrankinį turą nusišypsojo ne visiems“, – sako realybės šou prodiuseris Giedrius Klimkevičius.

„Ilgai sukome galvas, kaip tokiam dideliam žmonių ratui pranešti džiugią žinią: supratome, jei skambintume telefonu, ši žinia visus norinčiuosius į „Dangų“ pasiektų Naujųjų metų išvakarėse“, – juokavo vienas realybės šou prodiuserių Justas Mamontovas. Patekusiems į atrankinį turą žinia buvo pranešta jų pačių nurodytais elektroninio pašto adresais arba SMS žinutėmis. Dėl jų realybės šou rengėjai ir turėjo daugiausiai keblumų.

„Supratome, kad dauguma lietuvių yra nepaprastai nepatiklūs: tikrai nesitikėjome, kad tiek daug pakviestųjų skambins ir teirausis, ar niekas nejuokauja. Telefonai, kaip ir mūsų ausys, buvo įkaitę iki raudonumo, todėl tarpusavyje juokavome, jog pradėjome dirbti karštojoje „Dangaus“ linijoje“, – juokiasi prodiuseris G. Klimkevičius.

Realybės šou „Dangus“ atranka vyks net tris dienas: nuo penktadienio rugpjūčio 12 dienos iki sekmadienio rugpjūčio 14 Vilniuje, „Europos“ prekybos centro pirmame aukšte, Konstitucijos pr. 7A. Lietuvos talentus, siekiančius pripažinimo, vertins net 36 žmonių komisija, kurių tarpe bus ir tokios Lietuvos šou verslo žvaigždės kaip Andrius Mamontovas, Violeta Riaubiškytė, Steponas Januška, Samas ir kiti garsiausi muzikos bei pramogų verslo profesionalai.

Realybės šou „Dangus“ laimėtojo laukia įspūdinga suma pinigų, naujų albumų leidimas, Lietuvos ir užsienio muzikos prodiuserių bei įrašų studijų paslaugos, vaizdo klipai ir koncertiniai turai.

Daugiausiai simpatijų pelnęs šou dalyvis atstovaus TV3 žiūrovams nacionalinėje atrankoje į kitų metų Euroviziją.

Muzikinis realybės šou „Dangus“ startuoja rugsėjo mėnesį per TV3!