„Tai serialų „Seksas ir miestas”, „Šešios pėdos po žeme” ir filmų „Stepfordo moterys” ir „Amerikietiškos grožybės” mišinys. Tai elegancija ir juodasis humoras, tai moters grožis negražioje jos kasdienybėje, tai kažkas visai kito, nei dabar rodoma per TV”, – sako vieną pagrindinių šio serialo herojų suvaidinusi raudonplaukė „Auksinio gaublio” ir „Emmy” nominantė Marcia Cross, Lietuvos TV žiūrovams gerai pažįstama iš populiaraus serialo „Melrouzas”.

„Nusivylusios namų šeimininkės” pasakoja keturių moterų istoriją: dėl meilės neįmanomiems dalykams pasiryžusios vienišos motinos Susanos Mayer (aktorė Teri Hatcher), buvusios karjeristės, dabar keturių mažamečių vaikų motinos Lynetės Scavo (aktorė Felicity Huffman), Bree Van De Kamp (aktorė Marcia Cross) – steroidus vartojančios Martos Stiuart, kurios šeima ant maišto ribos, ir buvusio supermodelio Gabrielės Solis (aktorė Eva Longoria), kuri gyvenime turi viską – turtingą vyrą, didelį namą, 17-metį meilužį sodininką ir didžiulę skyrybų ir meilinimosi patirtį turinčią kaimynė.

„Markas Cherry parašė nuostabų scenarijų. Tai naujas tonas, tai drama, tai komedija, tai realybė, tai gyvenimo smagumai, paslaptys ir blogis – visa tai šiame seriale. O jis prasideda nuo mūsų – Susanos, Lynetės, Bree ir Martos – geriausios draugės Mary Alice savižudybės. Ji nebepakelia savo tobulo gyvenimo tobulame name, stovinčiame tobuloje kaimynystėje ir visa tai vieną dieną užbaigia. Namų šeimininkių gyvenimas, pasirodo, yra visai kitoks, nei mes linkę manyti”, – sako už keturių mažamečių vaikų motinos vaidmenį šioje juostoje „Emmy” ir „Auksiniam gaubliui” nominuota serialo „Sopranai” žvaigždė Felicity Huffman.

Sukurti vaidmenis geidžiamiausiame moterų seriale „Nusivylusios namų šeimininkės” svajojo „Eli Makbyl” žvaigždė Calista Flockhart, žavioji „Melrouzo” šviesiaplaukė Heather Locklear, seksualioji Pamela Anderson, pati pokalbių laidų karalienė Oprah Winfrey ir kitos garsios Holivudo dievaitės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją