Šalia savęs žiūrovų teismui jie pasisodino kitą porą – tauragiškius verslininkus Eglę ir Giedrių. Pasak vilniečių, jie turėjo dvi galimybes: sodinti silpnesnę už save porą ir šitaip likti statybose, arba pasikviesti sau „lygią“ porą ir eiti „va bank“. Galiausiai Eglę ir Andrejus, motyvuodami tuo, kad „Name“ turi likti tik viena pora, iš jųdviejų pasirinko pastarąjį variantą – lemtingą akimirką ištarė Eglės ir Giedriaus vardus.

Eglei ir Andrejui koją pakišo visą savaitę aptarinėta bidė tema. Kaip tik dėl Eglės kaprizų žūtbūt „Name“ įrengti bidė, jie ketvirtadienį „Vinių“ vakaro metu gavo daugiausia vinių – neigiamų kitų realybės šou dalyvių įvertinimų. „Namo” dalyvių sprendimui pritarė ir žiūrovai – Eglė ir Andrejus savo konkurentams pralaimėjo tūkstančio balsų skirtumu ir turėjo palikti „Namo” statybų aikštelę. Jaunavedžiai Eglė ir Giedrius dar bent vienai savaitei liko realybės šou.

Vietoje iškritusios poros į „Namą“ buvo įleisti naujokai. Dvidešimt penkerių Marius ir Vaidas – klaipėdiečiai. Abu dirba renginių organizatoriais bei režisieriais, o Vaidas naktimis uždarbiauja striptizo bare. Beje, vaikinai atvyko trise. „Name“ jie apsigyveno su prancūzų buldogu Štormu.

Kaip į naujuosius statybininkus reaguos kiti žaidėjai, ar renginių organizatoriai sugebės organizuoti darbus „Name“, juolab, kad šią savaitę prasideda tikrosios ir rimtosios statybos? Ir kas sieja naujoką Vaidą su vyriausiu realybės šou dalyviu šeduviškiu Kęstučiu? Žiūrėkite kasdien, 20.00 val. per TV3!