Nors daugelis dalyvių vis dar dievagojasi, jog tarpusavyje gerai sutaria ir vieni kitus vadina puikiais žmonėmis, vis dėlto šiandien vakare jau išaiškės pirmosios antipatijos.

Vadinamojo „Vinių vakaro“ metu kiekvienas dalyvis į lentą su nuotraukomis įkals po vieną vinį – „minusą” porai, kurią jau šį šeštadienį norėtų atiduoti žiūrovų teismui. Ir net vaidindami puikiausius pasaulyje draugus, „statybininkai“ privalės atvirai prisipažinti, kodėl vinį „padovanojo“ vieniems ar kitiems kolegoms. Beje, savaitės pradžioje išrinktas „brigadininkas” Marius neliečiamybės taip pat neturės. Todėl jo pastangos bei sugebėjimas organizuoti darbus pradedant kurti svajonių namą taip pat galės būti objektyviai įvertintos.

Beje, su šiurpu dalyviai laukia ir pirmojo šeštadienio, kuomet tiesioginio eterio metu paaiškės, kas gi sėsis į antrąjį karutį ir su daugiausia vinių gavusia pora kausis dėl išlikimo realybės šou. Balsuodami trumposiomis SMS žinutėmis „Namo” žiūrovai ir nuspręs, kas gi pirmasis neteks galimybės iki rudens pradžios susikurti svajonių namus ir gauti didžiausią prizą Lietuvos realybės šou istorijoje.

Žiūrovams apsispręsti taip pat padės tiesioginio eterio metu rodoma rubrika „Namo skiedinys“. Šios rubrikos savininkai ir ekspertai – TV3 laidos „Kioskelis“ vedėjai humoristai Artūras Orlauskas ir Vitalijus Cololo. Gerai televizijos žiūrovams pažįstami komikai itin kandžiai įvertins dalyvių nuveiktus darbus, jų kokybę. Pro daug mačiusias akis bei nemažai dirbusias rankas kiekvieną šeštadienį neturėtų praslysti nė vienas dalyvių nekokybiškai atliktas darbas.

Pirmasis „Vinių vakaras” realybės šou „Namas”, pompastiški dalyvių statybų planai – jau šiandien, ketvirtadienio vakarą, 20.00 val. per TV3! Daugiau informacijos ieškokite naujienų portale DELFI www.delfi.lt