Naujasis projektas yra savotiškas laidos „Geriau nebūna“ tęsinys ar tiesiog kitokia vasariška versija, kurios tikslas, anot laidos vedėjo H. Vaitiekūno, „nėra nei girti, nei peikti mūsų pajūrio kurortus, bet parodyti, kaip ten žmonės gyvena“.

„Mes išmokysime žiūrovą virti namuose keturgubą žuvienę. Bus keistų reportažų, galbūt nepriimtinų tautai, pavyzdžiui grandiozinis pokalbis apie rūkymo naudą. Žinoma, nebus apseita be meilės istorijų“, - H. Vaitiekūnas pasakojo, ko galima tikėtis iš netrukus pasirodysiančios laidos.

DELFI atsiliepimuose, pasak H. Vaitiekūno, vieni skaitytojai su žeme sumaišė Lietuvos pajūrį, o kiti priešingai, su žeme sumaišė Turkiją. „Mes pabandysime parodyti Lietuvos pajūrį tiems, kurie [jo] nemato, arba tiems, kurie mato, kad pasidžiaugtų, jog jų ten nėra“, - juokavo naujosios laidos kūrėjas.

H. Vaitiekūnas neatskleidė, kur jam pačiam labiausiai patinka atostogauti, tačiau teigė, jog turi savo nuostatą, tik nenori įtakoti žiūrovų nuomonės, nes, anot žurnalisto, žiūrovai nebežiūrės jų laidų.

I. Penkauskienė juokavo, jog „jos antroji pusė šią vasarą yra Vaitiekūnas“, o pats laidos sumanytojas ir vedėjas sakė, jog jo žmona tam neprieštarauja. „Ko tu čia manęs klausinėji, tu vis tiek darysi taip, kaip tau reikia“, - pasakodamas H. Vaitiekūnas džiaugėsi savo žmonos supratingumu.

H. Vaitiekūnas prasitarė, jog turi slaptą idėją po tų dešimties dienų neišsiskirti, o daryti laidos tęsinį. Laidos vedėjai užsiminė, jog galbūt žiemai atėjus reportažus matysime iš užsienio kurortų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją