Žydrų akių, šviesiaplaukė lietuvaitė - taip galima apibūdinti žavią 24 metų aktorę Jurgą Ragutskaitę, kuri nuo šio pirmadienio jau pristatinėja TV1 televizijos programą žiūrovams.

„Nors žmogų, kurį norėtų kasdien matyti per TV1, rinko patys žiūrovai, jų nuomonė visiškai sutapo su televizijos vadovų. Jurga puikiai atitinka TV1 įvaizdį - ji išsilavinusi, atvira, smagi, simpatiška ir gyvena sostinėje“, - sako TV1 generalinė direktorė Nida Nakrošienė.

Pasak N. Nakrošienės, diktorės poziciją TV1 atgaivina todėl, kad „modernumas - tai gerai pamiršta klasika“. „Diktorių tradicija labai graži, ji dar išlikusi, pavyzdžiui, Skandinavijoje“, - sako TV1 vadovė.

„Matyti gyvą žmogų, pristatantį programą, daug maloniau, - sutinka ir pati naujoji TV1 diktorė Jurga. - Tada ir pačioje programoje justi daugiau gyvybės“. Jurga ir iki tapdama TV1 „veidu“ buvo ištikima TV1 žiūrovė, mėgo žiūrėti per TV1 transliuojamą serialą „Draugai“, pramoginę pokalbių laidą „Dušas“, stengdavosi kas vakarą 21 val. pasižiūrėti gerą filmą.

Jurga yra profesionali aktorė, filmavusis serialuose, kino filmuose ir vaidinusi teatre. Gegužę Lietuvoje turėtų būti pristatytas A. Juzėno filmas „Getas“, kuriame Jurga atlieka žydaitės Reikos iš geto teatro vaidmenį. Be „Geto“ ji filmavosi A. Puipos „Dievų miške", K. Vildžiūno „Aš esi tu", serialuose „Sniego skonis“, „Gedimino 11“. Mergina yra dalyvavusi „Omnitel“, „Utenos alaus“ reklamose.

Jurga - neištekėjusi ir neturi draugo. „Esu laisva, nepriklausoma, neturiu svajonių jaunikio - gyvenu su katinu“, - šypsojosi apie savo asmeninį gyvenimą pasakodama mergina.

Jurga Ragutskaitė tapo TV1 „veidu“, nugalėjusi 1065 kandidatus. „Jauniausiam kandidatui viso labo buvo treji - už jį laišką parašė mama. Tarp kandidatų buvo net pakistanietis, prastokai kalbantis lietuviškai. Konkursas buvo ilgas, tęsėsi nuo sausio pradžios, turėjome daug susitikimų, pokalbių, bandymų, kol galiausiai liko 12 finalistų. Tuos dvylika žmonių nufilmavome pristatinėjančius TV1 programą ir atidavėme žiūrovų teismui“, - apie diktoriaus konkursą pasakojo N. Nakrošienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją