Laidos premjera - jau šį šeštadienį, kovo 19 - ąją. „Tas džiazuojantis pasaulis“ TV1 eteryje pasirodys kas antrą šeštadienį.

„Mūsų laida - apie gyvenimo margumynus ir gyvenimo džiaugsmą. Apie įdomius ir laimingus žmonės. Tuos, kurie dievina džiazą ir džiazuoja kaip dievai. Kaitri, svaigi, su improvizacijomis ir svingu. Fantastiška, beprotiška, su netikėtais siurprizais. Bus interviu, reportažų, unikalių garsenybių muzikavimo fragmentų. Garsų ir vaizdų kaleidoskopas maloniai svaigins. Svečius kviesime ne tik pasikalbėti, bet ir drauge pamuzikuoti“, - sako Julija Jačėnaitė.

Pirmoji TV1 pavasarinė „To džiazuojančio pasaulio“ laida bus skirta gražiajai žmonijos pusei. „Valiūkiška Merylin Monroe dainelė iš legendinio filmo „Džiaze tik merginos“ užves laidos viešnias, mūsų spindinčią džiazo žvaigždę Nedą ir kylančias - saksofonininkę Justę Sakalytę ir būgnininkę Živilę Kazlauskaitę. Jos pavergs žavesiu ir sąmoju, atvirai atsakinėdamos į netikėtus klausimus. O kulminacijoje padovanos žiūrovams puikią staigmeną – spontanišką padžiazavimą „jam session“ laidos leitmotyvo „Night in Tunisia“ tema. Vyrams šį kartą beliks komplimentais apiberti moterišką „džiazo pasaulio“ dalį. Ką žaibiškai ir padarys ne tik džiazmenai, bet ir džentelmenai Petras Vyšniauskas, Vytautas Grubliauskas ir Artūras Novikas“, - pasakojo Vytis Smolskus.

Kaip tvirtina „To džiazuojančio pasaulio“ autoriai – režisierė Nijolė Jačėnienė, redaktorius Vladas Zalatoris ir prodiuseris Sigutis Jačėnas – veržliai startuojanti laida ruošia žiūrovams galimybę iš arčiau pažinti kūrybingus žmones bei puikiai praleisti laiką. Tuo šis TV1 projektas turėtų gerokai skirtis nuo kitų lig šiol gyvavusių laidų apie muziką.

„Svarbiausia –šį šeštadienį neužmigti iki 22.45 val. O po to jau džiazuosime visą naktį!“, - juokiasi laidos rengėjai.

Nors laida transliuojama kas antrą savaitę, džiazas TV1 eteryje skamba kiekvieną šeštadienį - televizija tuo pat metu rodys geriausius „Kaunas Jazz“ koncertus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją