„Ligi šiol buvome vieni iš Lietuvos ryšių su visuomene rinkos lyderių, o dabar, įgydami pasaulinio tinklo palaikymą, tvirtai žengiame ir į Baltijos šalių rinkas“, - sako „VRP Hill&Knowlton“ direktorius Mykolas Katkus. Jo teigimu, stipriosios bendrovės pusės visuomet buvo specialistų kompetencija, sistemiškumas ir kūrybingumas. „Perimdami pasaulinio tinklo patirtį, galėsime sėkmingai dirbti įgyvendindami ambicingus mūsų klientų tikslus ne vien Lietuvoje, bet Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Skandinavijos šalyse ir net Briuselyje“, - teigia M.Katkus.

Pagal frančizės sutartį tapusi asocijuota „Hill&Knowlton“ tinklo nare „VRP Hill&Knowlton“ tikisi ne tik pasisemti naujų metodinių žinių, bet ir praplėsti klientų ratą. M.Katkaus teigimu, „Hill&Knowlton“ turi itin daug patirties dirbant su pasauliniais prekės ženklais, stambių kompanijų rinkodaros ir korporacinės komunikacijos projektais. Bendrovės vadovas tikisi, kad šios žinios paspartins ir naujų ryšių su visuomene paslaugų atsiradimą Lietuvos rinkoje.

Bendradarbiavimas su tinklo įmonėmis Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Briuselyje ir Skandinavijos šalyse taps naujo „VRP Hill&Knowlton“ plėtros etapo pradžia. Be to, įmonės darbuotojams bus sudarytos galimybės dalyvauti tarptautiniuose mokymuose ir gilinti savo įgūdžius.

Prisijungus „VRP Hill&Knowlton“, Baltijos šalių „Hill&Knowlton“ agentūrose iš viso dirbs per 50 žmonių, ir tai bus didžiausias viešųjų ryšių agentūrų tinklas regione. Šiuo metu tarp Latvijoje esančių agentūrų „Hill&Knowlton“ užima pirmą, o Estijoje – dalinasi pirma antra vietomis.

Negalutiniais duomenimis, 2004 metais „VRP Hill&Knowlton“ pasiekė 2,4 mln. litų apyvartą. Specializuotuose bendrovės projektų valdymo, kūrybos, mokymų ir analizės skyriuose dirba 20 ryšių su visuomene specialistų. Didžiausi „VRP Hill&Knowlton“ klientai – Vilniaus bankas, „Bitė GSM“, „Lietuva Statoil“, „Audimas“ ir daugelis kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją