Nuo šiol darbo dienomis nuo 6 iki 9 val. „Publikacijų apžvalgoje“ (ved. Lina Pavalkytė) bus apžvelgiami ne tik aktualiausi spaudos straipsniai, bet ir įdomiausios interneto portalų publikacijos.

Kiekvieną darbo dienos rytą prieš pat 7 val. laidoje „Žiniasklaidos komentaras“ klausytojai galės išgirsti, kaip svarbiausius politikos, ekonomikos, kultūros, visuomenės ir sporto įvykius mato ir komentuoja skirtingos žiniasklaidos priemonės. Darbo dienomis po 7 val. žinių karščiausias aktualijas nagrinės diskusijų laida „Ryto interviu“ (ved. Ugnė Naujokaitytė). Spūstyse praleidžiamą laiką padės sutrumpinti vairuotojams ir pėstiesiems skirta laida „Piko minutės“ (ved. Ramūnas Fetingis, Evaldas Tamariūnas).

Po 8 val. žinių savo nuomonę apie padėtį šalyje pirmadieniais laidoje „Verslo pozicija“ (ved. Aurimas Perednis) išreikš verslo lyderiai, penktadieniais laidoje „Opozicija“ (ved. Raigardas Musnickas) bus kalbinami opozicijos atstovai, antradieniais–ketvirtadieniais laidoje „Pozicija“ (ved. Aldona Atkočiūnaitė, Aurimas Perednis) savo požiūrį tradiciškai išsakys Prezidentūros atstovai, Seimo ir Vyriausybės vadovai.

Po 10 val. žinių pirmadieniais „Žinių radijas“ pristatys tiriamosios žurnalistikos laidą „Nepagražinta tikrovė“ (ved. Skirmantas Malinauskas), antradieniais – aktyvioms ir veiklioms moterims skirtą laidą „Pasaulis pagal moteris“ (ved. Asta Dudurytė, Neringa Pikturnaitė), trečiadieniais pokalbiai apie emigrantus, jiems rūpimas temas ir jų problemas – laidoje „Salos“ (ved. Aurimas Budraitis), ketvirtadieniais Lietuvos ir užsienio kultūros įvykius pristatys, žinomų žmonių rekomendacijas apie kultūrą pateiks, aukštąjį ir populiarųjį meną suderinti mėgins laida „Aktualioji kultūra“ (ved. Marijus Širvinskas-Gailius).

Darbo dienomis po 11 val. žinių visuomeninės organizacijos „Lietuvos Junior Achievement“, „Transparency International“, Lietuvos raudonojo kryžiaus draugija, Vilniaus mažasis teatras ir Vilniaus universiteto studentų atstovybė klausytojams pristatys penkias naujas laidas apie jaunimo verslumo ugdymą, korupcijos mažinimo būdus, žmogiškumo apraiškas, aukštojo mokslo problemas ir teatrą, kuris gali būti tikresnis nei gyvenimas.

Antradieniais pusvalandis iki vidurdienio pie mokslininkų kasdienybę pasakos, jaunų ir jau pripažintų Lietuvos mokslininkų laboratorijų ir darbo kabinetų duris varstys laida „Mokslininko užrašai“ (ved. Lina Pavalkytė).

Darbo dienomis po 18 val. žinių penkios minutės bus skirtos politikams. Laidoje „Politiko komentaras“ nebus jokių žurnalistų pateikiamų klausimų, jokios redakcijos pasirinktos temos – tik tai, ką nori pasakyti pats politikas.

Greta naujų laidų išliks ir visos klausytojų jau pamėgtos laidos „Įvykiai ir komentarai“, „Atviras pokalbis“, „Verslo bitės“, „Verslo akademija“, „Finansai: faktai ir nuomonės“, „Prie pietų stalo“, „Dienos klausimas“, „Aktualusis interviu“ ir kt.

Netrukus naujų laidų „Žinių radijas“ klausytojams pasiūlys ir savaitgaliais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)