Kauno miesto merijos Urbanistikos ir architektūros skyriaus vedėjas Nerijus Valatkevičius sakė, kad šiuo metu iš prekybos centro savininkų nesulaukta jokių dokumentų. Kai jie valdininkus pasieks, tuomet bus sprendžiama, ar parengti tinkamai.

Praėjusių metų gruodį atidaryto prekybos centro savininkė - UAB "Mūsų rezervas". Įmonės atstovas Laurynas Kuzavas teigė, kad įvyko nesusipratimas. Rengiant detalųjį planą buvo numatyta, kad prie prekybos centro atsiras aukštas pilonas. Manyta, kad už reklamą bus sumokama kartu mokant už iškabas, kabančias ant pastato fasado.

"Tačiau paaiškėjo, jog valdininkai pageidauja, kad gautume atskirą pilono statybos leidimą ir už reklamą mokėtume atskirai. Pradėjome tvarkyti dokumentus, bet viskas užtrunka", - aiškino L.Kuzavas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)