Taip pat Ryšių reguliavimo tarnybos įsakymu, „Cgates“ keičia naudojamus radijo dažnius, kuriais iki šiol retransliavo antžeminės skaitmeninės televizijos programas.

„Vilniuje, pastebėję, kad minėtu paslaugos atnaujinimo laikotarpiu nemato anksčiau buvusių TV kanalų, klientai tiesiog turėtų iš naujo atlikti automatinę kanalų paiešką ir tokiu būdu atsistatys reikiami skaitmeninio priedėlio arba televizoriaus parametrai. Taip automatiškai atsiras ir naujos programos, Kaune pas daugelį klientų atvyksime individualiai. Planuojama, kad kitų metų pradžioje bendrovės „Cgates“ skaitmeninės televizijos žiūrovai iš viso galės matyti net iki 80 programų, o tarp jų – net 4-is aukštos raiškos (HD) kanalus”, - teigia „Cgates“ rinkodaros departamento vadovas Vygantas Tutlys.

„Cgates“ kartu su „Mikrovisatos TV" teikia paslaugas 500 tūkst. gyventojų Vilniuje, Kaune, Alytuje, Marijampolėje, Šilutėje, Vilkaviškyje bei Lentvaryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)