„Labai džiaugiamės galėdami Baltijos šalyse atstovauti visame pasaulyje gerai žinomus prekių ženklus ir pradžiuginti vaikus leidiniais su jų mylimais herojais. Pirmoji produkcija parduotuvėse pasirodys dar šiais metais“, – teigė „Media Incognito“ leidybos vadovė Jurgita Jėrinaitė.

„Media Incognito“ Baltijos šalyse planuoja leisti knygas, žurnalus, sąsiuvinius, kalendorius ir kitą spausdintinę medžiagą su populiariais „Warner Bros.“ veikėjais.

Animacinio filmuko „Tom and Jerry“ personažai – katinas Tomas ir peliukas Džeris, nuolat bandantys vienas kitą pergudrauti. Jų nuotykiai prasidėjo dar 1940-aisiais metais ir kuriami iki šiol. Lietuvaičiai taip pat ne vienerius metus galėjo stebėti linksmus trumpametražius filmukus Lietuvos televizijose.

Animacinis serialas „Scooby-Doo!“ pradėtas kurti 1969-aisiais. Jo herojai – keturi paaugliai ir kalbantis šuo Skūbis Dū, nuolat bando išsiaiškinti paranormalias paslaptis. Kompanijos nuotykiai porą kartų buvo perkelti ir į kino ekranus – filmuose sujungiami tikri ir animuoti personažai.

Produkcija su „Tom and Jerry“ bei „Scooby-Doo!“ veikėjais bus atstovaujama leidybinio ženklo „Obuoliukas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)