„1992 metais vieni iš pirmųjų Lietuvoje pradėjome teikti kabelinės televizijos paslaugas. Per 2 veiklos dešimtmečius vyko nuolatinė plėtra, prie įmonių grupės prijungtos kitos bendrovės bei prekių ženklai. Todėl dalies grupės įmonių apjungimas po vienu juridiniu vienetu, po vienu prekės ženklu – natūralus ir nuoseklus etapas. Konsolidacija nei kainodarai, nei televizijos kanalų tinkleliui įtakos neturės. Įgyvendinus šiuos pokyčius, bus lengviau tobulinti paslaugas, diegti vienodus kokybės standartus“, - sako bendrovės įkūrėjas ir vadovas Paulius Živatkauskas.

Pabaigusi reorganizacijos procesą, „Init“ planuoja investicijas į bendrovės techninę bazę bei valdymą. Į tinklų plėtrą, įrangos atnaujinimą, veiklos procesų standartizavimą ketinama iš viso investuoti apie 50 mln. litų.

„Į kabelinių televizijų verslą Lietuvoje įžengė užsienio investicijų fondai, todėl konkurencija rinkoje auga. Norėdami atlaikyti konkurencinį spaudimą bei išsaugoti turimas pozicijas, daug investuosime į svarbiausius bendrovės veiklos aspektus: efektyvesnes technologijas, aptarnavimo kokybės gerinimą, vidinių resursų optimizavimą. Sieksime ne tik išaugoti turimą rinkos dalį, bet ir ją dar labiau auginti“, - sako P. Živatkauskas.

Kaip nurodo „Init”, po konsolidacijos bendrovės savininkų struktūra ir vadovai nesikeis. „Init“ generalinio direktoriaus pareigas ir toliau eis P. Živatkauskas. Reorganizuotų įmonių vadovai taip pat tęs darbą suvienytoje struktūroje.

Grupei priklauso kabelinės televizijos „Vinita“ (Vilniuje), „Init“ (Kaune), „Elekta“ (Panevėžyje ir Ukmergėje), „Druskininkų televizija“ (Druskininkuose), „Sugardas“ (Visagine), „Teletronika“ (Trakuose, Lentvaryje ir Pagiriuose) bei „Technikos pasaulis“ (Birštone). Bendrovė nurodo, kad jos paslaugomis naudojasi daugiau nei 390 tūkst. gyventojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)