Scenarijų žiburėliui „Policijos nuovada. Naujieji metai“ parašė Arūnas Valinskas, Rytis Zemkauskas, Darius Dapkus ir Laurynas Šeškus. „Vieną kartą metuose viskas gali pasiversti aukštyn kojom, ir tai paprastai būna naujametė naktis. Todėl naujametėje nuovadoje kaip niekada bus daug VIP - labai svarbių žmonių ir žvaigždžių. Tie, kuriuos jūs pažįstate, bus kitokie“, - sakė Laurynas Šeškus.

Rūta Mikelkevičiūtė naujametę naktį taps maištinga panke, nuovados vado Arūno Storpirščio dukra. Ją bandys vilioti mafijos tėvas Mecosopranas (Haroldas Mackevičius). O Livija Gradauskienė viliojanti Rytį Ciciną, bandys išsiaiškinti, ar jis - ne melagis. ŽAS‘ai norės sušaudyti Marijoną, o visus įvykius, pranešamus telefonu, registruos seksualioji policininkė Inga Valinskienė.

Beje, įvykiai klostėsi ne tik žiburėlyje, bet ir filmavimo aikštelėje. Vieną scenų befilmuojant ant LNK pastato stogo, per „Kastanedos“ dainą „Superhitas“ dirbo dūmų ir sniego mašinos, degė fakelai, o aikštelė buvo apšviesta raudona šviesa. Pagal scenarijų fiestą turėjo išvaikyti policininkai A. Ramanauskas ir R. Šapauskas. Tačiau filmavimo grupę nuo stogo nukrapštė ne tariami policininkai, o kaukiančios gaisrininkų mašinos, kurias ko gero į LNK iškvietė aplinkinių namų gyventojai, pamanę, kad televizijoje kilo gaisras. „Po šio įvykio kūrybinė grupė gavo sostinės gaisrininkų žinutę - „Kitą kartą prieš filmuodami, informuokite telefonu 01, tai paprasta - numeris nemokamas. Nes tąsyk gaisrinių į LNK išsiuntėme beveik tiek pat, kiek į Profsąjungų rūmų gaisrą ant Tauro kalno“, - pasakojo LNK vyriausioji prodiuserė Žydrė Baubienė.

„Žydrojo žiburėlio“ filmavime Gedimino prospekte dalyvavo ir LR Prezidentas Valdas Adamkus, kuris, grįždamas iš renginio, užsuko pasižvalgyti į LNK žiburėlio filmavimo aikštelę ir visus pasveikino su artėjančiomis šventėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją