47 proc. Delfi skaitytojų spėjo, kad laimėti turėtų R. Cicinas, lygiai tiek pat – 47 proc. pergalę prognozavo „Mokinukėms“. Kaip paaiškėjo prasidėjus varžyboms, rezultato „į vienus vartus“ ir nebuvo galima tikėtis.

Burtai pradėti pirmąją kovą lėmė R. Cicinui. Jis, nieko nelaukdamas, „griebė jautį už ragų“ ir uždainavo vieną didžiausių savo hitų „Meilės laivas“. Rytis scenoje buvo ne vienas, o su įspūdingaisiais „Rokados“ šokėjais. „Mokinukių“ pirmoji daina – „Vasaros ilgiuos“. Jau pirmosiomis balsavimo minutėmis matėsi, kad nei vienų, nei kitų atlikėjų gerbėjai nesnaudžia, tačiau R. Cicino mylėtojų entuziazmas buvo kur kas smarkesnis. Pirmoji kova baigėsi ryškia jo pergale – 2245:712.

Antroji kova. „Mokinukės“ dainuoja „Nevaryk manęs iš proto“, R. Cicinas – dar vieną beprotiškai populiarų savo kūrinį – „Neliesk“. Ryčio gerbėjai, matyt, užliūliuoti pirmosios sėkmės, ėmė prarasti budrumą ir „Mokinukės“ antrąją kovą laimėjo nemažu skirtumu – 1397:2223. Galimybės laimėti 10 000 litų abiem atlikėjams tapo lygios.

Trečioji lemiama kova. R. Cicino ir „Mokinukių“ gerbėjų rankose – sidabrinis lagaminėlis. Pirmasis į sceną žengia Rytis su daina „Lietaus dukra“. „Mokinukės“ lemiamai kovai pasirenka savo didžiausią hitą „Bye, bye“. Balsavimas pasiekia kulminaciją, tačiau dar nesibaigus kovos laikui darosi aišku, kad R. Cicino fanai neleis nuskriausti savo numylėtinio. R. Cicinas laimi įspūdingu rezultatu – 5083:2182.

Dainininkui pavyko įrodyti, kad ne veltui jis tituluojamas estrados princu. NML komisaras Kalėdinio turnyro nugalėtojui įteikia lagaminėlį su 10 000 litų. Tiesa, prieš tai neliko nepagerbti ir nepatekę į finalą Kalėdinio turnyro dalyviai – „Balius“ ir „Rondo“.

Po apdovanojimo, Rytis savo gerbėjams atliko ir nugalėtojo dainą – „Balta žuvėdra“.

Šiuo Kalėdiniu turnyru NML dalyvių ir žiūrovų šventės dar nesibaigia. Antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26- ąją, sekmadienį 19.40 val. LNK transliuos detektyvinę istoriją „NML Eglutė“, kurioje dalyvaus didžiausios Lietuvos ir NML muzikos žvaigždės. Karnavalinė istorija su kriminaliniu prieskoniu bus dovana Džordanos Butkutės, „B‘Avarijos“, „Biplan“, Žilvino Žvagulio, „Dinamikos“, „Delfinų“, „Inculto“, „Rondo“, „Lemon Joy“, „Rebelheart“, Manto, „Sadūnų“, „Mokinukių“ ir kitų žvaigždžių gerbėjams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją