Du automobilių meistrai - Algis Ramanauskas ir Rimas Šapauskas - ves laidą iš garažo, kuriame taiso automobilius. „Česlovui ir Broniui atrodo, kad moterys užkariauja pasaulį, todėl jie sau pažadėję, kad į jų garažą neįžengs „depiliuota moters koja“, - laidos vedėjų filosofiją apibūdino vienas laidos kūrėjų Haroldas Mackevičius.

Du meistrai bedirbdami savo darbą, spėja padiskutuoti visais svarbiausiais klausimais, nes mano esą visų galų meistrai ir specialistai. Česlovas ir Bronius laidoje mielai atsakys į žiūrovų laiškus. Pirmuosius klausimus laidai jau intensyviai rašo vilnietis Algirdas iš Turniškių pašto, Antakalnio seniūnijos. Kol kas klausimai nėra sudėtingi, todėl į juos lengvai atsako patys meistrai. Sudėtingesniais klausimais jiems padės daktaras Šiknavickas. „Bet elementariomis problemomis, tokiomis kaip prostatos uždegimai, pakonsultuos patys Česlovas ir Bronius“, - tikino H. Mackevičius.

Žurnalo vyrams „Ragai“ vedėjai , kai jiems atsibos taisyti mašinas, vis bandys ieškotis kitų darbų. Pirmosiose laidose vyrai bus spėję padirbėti socialiniais darbuotojais, avia dispečeriais ir kt. „Dirbdami socialiniais darbuotojais, prižiūrėjome vieną senuką. Jis visą gyvenimą varė ant Dievo - dėstė ateizmą ir už tai jam labai atsirūgo. Tas senukas - tai Petras Pečiūra“, - socialinio darbuotojo įspūdžius pasakojo A. Ramanauskas.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad jiems visi darbai atsibos ir jie vis grįš į garažą“, - sakė H. Mackevičius.

Laidos kūrėjai žada, kad Česlovas ir Bronius ateityje pabandys būti ir gėjais.

„O šiaip jie - dideli seksualiniai fantazuotojai, kliedintys, kad tiksliai žino, kaip pavergti bet kurią moterį. Tiesa, jie visa tai moka tol, kol į garažą neįžengia moteris“.

B e A. Ramanausko ir R. Šapausko laidoje vaidins daug, bet nebūtinai profesionalių aktorių. Laida bus filmuojama tikrame garaže Vilniuje su tikra „svarke“ (lietuviškai - virinimo aparatas). Į iš anksto pasirodžiusią kritiką, kad garaže šalta, H. Mackevičius nesigynė. „Taip, gavau du skundus, vieną - iš Rimo, kitą - iš Algio“.

Kitas „Dviračio šou“ kūrėjų produktas - juokinga laida „Lalaila“. Ką reiškia „lalaila“, laidos kūrėjai nežino, ir tai nenuostabu, nes, pavyzdžiui, laidos vedėjo asistentės net pačios neatskiria, kuri iš jų yra Zita, o kuri - Gita.

Bet kuriuo atveju, laidą veda žinomas sunkiaatletis, olimpietis Ramūnas Vyšniauskas. „Jei jis du kartus pakėlė V. Adamkų, manome, kad pakels ir sunkų laidos vedėjo darbą“, - tikino H. Mackevičius.

„Lalaila“ - nepretenzinga, lengvo pobūdžio laida“ - taip ją apibūdina jos kūrėjai.

„LNK pavyko įsigyti tris didelis paketus visame pasaulyje filmuotų juokingų vaizdelių, dar kitaip angliškai vadinamų „home video“. Pagal tuos vaizdelius bus kuriama drama, o tekstai dažnai neturės nieko bendra su tuo, kas nufilmuota, - sakė H. Mackevičius. - Bus juokinga“.

Humoristinius siužetus pristatinės žavi „Lalailos“ komanda - blondinės Zita ir Gita bei sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas.

Laidos kūrėjai mano, kad R. Vyšniauskas studijoje turės ką veikti, nes laidos dekoracijos bus sunkios. „Apėjome visas artimiausias metalo supirktuves ieškodami Ramūno taip mėgstamų gelžgalių. Todėl tikimės, kad jam laidos vedimas bus ir fizinis darbas“, - sakė H. Mackevičius.

Žurnalo vyrams „Ragai“ premjera - sausio 3 dieną, pirmadienį, 21.25 val., o juokingos laidos „Lalaila“ - sausio 4 dieną, antradienį 21.25 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)