„Papildomų įsigijimų medijos grupėje kol kas mes tikrai neplanuojame. Investicijas į techninį lygmenį, į programas – be abejo, jos yra vienareikšmiškai numatytos“, - sakė viceprezidentas.

Patikslindamas, kokios investicijos žiniasklaidos sektoriuje bus daromos, A. Laurinaitis nurodė, kad televizijos kanalas BTV bus pervedamas nuo analoginio signalo prie skaitmeninio, taip pat visuose žiniasklaidos segmentuose planuojamos naujos programos.

„Jau yra įgyvendinti konkursai dėl Baltijos televizijos pervedimo į skaitmeną, yra numatytos kryptys dėl atitinkamų programų atnaujinimo ar naujų įtraukimo į televiziją, taip pat į laikraštį, radijo stotis“, - sakė jis.

Tačiau A. Laurinaitis nesutiko patikslinti, kokios yra planuojamos investicijos ir į kokias sritis.

Koncerno valdomai žiniasklaidos holdingo bendrovei „Balto media“ priklauso televizijos kanalas BTV, laikraščiai „Lietuvos žinios“ ir Jonavos „Naujienos“, „Radiocentro“ radijo stočių grupė, kurią sudaro „Radiocentras“, „Russkoje Radio Baltija“, „ZIP FM“ bei „Relax FM “, taip pat reklamos agentūra „Tango reklama“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją