Lietuviškos popscenos pažiba turnyre susikaus su linksmuoju „Baliumi“. Antroji Kalėdinio turnyro pora – praėjusio NML sezono prizininkai „Rondo“ ir šiemetinės NML lyderės „Mokinukės“.

„Šis Kalėdinis NML turnyras bus šventė ne tik žiūrovams, bet ir muzikantams, kuriems paruošėme puikią dovaną – 10 000 litų grynais,“- sakė NML prodiuseris ir režisierius Ričardas Rickevičius. Būtent toks piniginis prizas bus įteiktas Kalėdinio NML turnyro nugalėtojui.

Pirmajame specialaus turnyro etape gruodžio 8 dieną, jau ateinantį trečiadienį įvyks Ryčio Cicino su „Rokada“ ir „Baliaus“ varžybos. Abu atlikėjai atliks po tris kūrinius, lygiųjų nebus, o kas taps laimėtoju, kaip visuomet spęs NML žiūrovai. Šio susitikimo nugalėtojas pateks į finalą, kuriame susitiks su antrojo etapo varžybų laimėtojais.

Antrajame etape, gruodžio 15 dieną „Rondo“ bandys įveikti šio NML sezono favorites „Mokinukes“. Kas pateks į Kalėdinio turnyro finalą ir grumsis dėl 10 000 litų grynųjų, žiūrovai pamatys gruodžio 22 dieną.

Pasakodamas apie Kalėdinio turnyro dalyvius, NML prodiuseris Ričardas Rickevičius sakė: „Praėjęs NML sezonas parodė, jog žiūrovai itin mielai žiūrėjo ir balsavo už „Rondo“ ir „Balių“, šiemetinėje lygoje visus maloniai nustebino nenugalimosios „Mokinukės“. Ypatingai didžiuojamės, jog NML Kalėdiniame turnyre mielai sutiko dalyvauti Rytis Cicinas, kurio pasirodymo NML visada laukėme. Tai bus tikra muzikos šventė žiūrovams.“

Tačiau specialus Kalėdinis turnyras – tai dar ne visos NML šventinės dovanos lietuviškos muzikos gerbėjams. Antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, sekmadienį LNK transliuos detektyvinį karnavalą – eglutę „NML bomba“.

Karnavale su kriminaliniu prieskoniu dalyvaus gausybė Lietuvos ir ne tik muzikos žvaigždžių – Džordana Butkutė, „B‘Avarija“, „Biplan“, Žilvinas Žvagulis, „Funky“, „Dinamika“, „Delfinai“, „Sadūnai“, „Inculto“, „Rondo“, „Lemon Joy“, „Balius“, „Rebelheart“, Mantas, Andrius Bravo, „Yva“, Linas ir Simona, „C- Stones“ ir „Mokinukės“.

Šaltinis
Nacionalinė muzikos lyga
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją