Juostoje vaidmenis sukūrė garsūs mūsų šalies aktoriai – Juozas Budraitis, Arūnas Sakalauskas, Lina Budzeikaitė, Saulius Siparis, Rimantas Bagdzevičius, Ramūnas Cicėnas, Vytautas Šapranauskas, Arvydas Dapšys, Vidas Petkevičius, Ramūnas Puidokas, Kęstutis Jakštas, Gediminas Girdvainis, Algirdas Dainavičius, Kostas Smoriginas, Saulius Balandis, Vaidotas Martinaitis, Sigitas Račkys.

Dvylikos serijų televizijos filmui, kurį režisavo lietuvis Evaldas Kubilius, scenarijų rašė keli Lietuvos teisėsaugos pareigūnai, patys gaudę nusikaltėlius ir fiksavę tyrimo medžiagą baudžiamosiose bylose.

„Lietuviškame tranzite” gausu tikrų faktų iš narkotikų kontrabandos, muitininkų, ėmusių kyšius, prostitučių gabenimo per sieną ir treilerių grobimo bylų, atpasakojami Lietuvos ir Maskvos nusikalstamų grupuočių tarpusavio karai.

Rusijoje pradėtas rodyti filmas iš karto susilaukė atgarsio ne tik iš Rusijos, o ir iš Lietuvos nusikalstamų grupuočių šulų. Sakoma, kad daugelis jų filme atpažino ne tik save, o ir savo nusikalstamus darbelius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)