H. Mackevičius žinomas kaip „Dviračio šou” turisto iš Varšuvos ir Daujėnų klebono vaidmenų atlikėjas.

„Šįkart mano rolė bus liūdna, - sako naujasis „Baro 2” vedėjas. – „Barmenai” mane išvys tik juodu netekties metu, nelaimės valandą, kai vienam jų teks palikti „Barą”.

Šeštadieniais žiūrovai išbalsuoja vieną „barmenų”.

Jis kategoriškai paneigė gandus, kad į „Barą” eina kerštauti. „Niekada nesu išmestas iš baro, kita vertus, niekada taip ilgai jame neteko būti, nes iš tikrųjų, ilgai sėdint bare, realybė keičia savo parametrus”.

„Dviratininkų” kompanija Haroldo Mackevičiaus išėjimą į „Barą” sutiko gan ramiai.

„Ką gali pasakyti apie žmogų, išeinantį į barą? O gi tik tiek, kad kitą dieną iki pietų jis bus nedarbingas. Bet ką padarysi – vardan bendro tikslo pasiryžome aukotis, - sako Haroldo kolega Gintaras Ruplėnas. – Žmogus tiek pritvinko idėjų, kad net matosi – laikas jas realizuoti”.

Pasak „Dviračio šou” vedėjo Vytauto Šerėno, Haris ir baras – du tiesiogiai ir proporcingai susiję dalykai. „Jis tikrai žino, ką ten reikia veikti”, - šypsosi V. Šerėnas.

„Dviratininkai” neketina rengti Haroldui išleistuvių, nes jis eina ne į karą, o į „Barą”.

Spalio 9 dieną klube „Mamboclub” apsigyvens nauji „barmenai”, kurie bandys išgyventi didelio miesto bare po tiltu.

Jau baigta „Baro” dalyvių atranka ir netrukus jie bus pristatyti plačiajai visuomenei.

Iki „Baro 2” pradžios liko 15 dienų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją